261110

Huh nyt oon selvinnyt viidestä työpäivästä tällä viikolla ja kuudes vielä huomenna edes ja sitten pyhitän sunnuntain relaamiseen. Kävin tänään ennen töitä vähän keskustassa kiertelee kauppoja ja löysin yhdet kivat kengät mutta niistä lisää alempana. Päivän asu -kuvissa näkyy se yksi GT-ostos jonka unohdin kuvata eli tuo leoneule joka oli 24,90e -50%. Koossa XL joten se on tommonen ihan jumbo, eli just ihana! Talvi on myös vallannu meidän parvekkeen t. Lasitetusta parvekkeesta haaveileva.

 //Neule GT, farkkuleggingsit kirpparila (Vila), kengät Dinsko, laukku Michael Kors ja kaulakoru Guess.
//Untuvatakki Burberry, nahkakäsineet Etcetera, pipo ja kaulahuivi Guess.

Ja sit siihen kenkäostokseen! Eli nämä ihanat maiharityyliset kengät oli -50% Weekdayllä joten kassan kautta kotiin (tai no töihin...).

Eli 25 euroa jäi maksettavaa, eli ei yhtään paha! Näiden lisäksi leikin hyvää tyttöystävää ja ostin Henkalle talvitakin, kun raukka kulki vielä tänäänkin trenssissä joten eihän semmosta voinu sallia.

Nyt ajattelin tehdä pienen tilauksen Asokselle kun siellä ei niitä postikulujakaan tule nyt. Sen jälkeen päivän salkkarit ja nukkumaan.

Hyvää yötä!

3 kommenttia:

  1. Nää kengät taitaa olla muuten mös no fashion victimsin emmillä? Tosi ihanan näköset, ei sellaset liian ronskit maiharit. Eikös noista saa sen hapsujutunkin pois. Nyt kyllä houkkuttais käydä ostamassa pois..:)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat noi kengät ja toi neule näyttää ihanalle ja lämpimälle! :)

    VastaaPoista
  3. Meri: Joo löytyy Emmiltäkin ja saa hapsujutut pois, mutta mun mielestä just ne tekee noi ekstrakivoiksi! :)

    Suvi: Kiitos. :) Se on myös lämmin!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -