Hyvää joulua!

Oikein hyvää joulua kaikille lukijoille! :) Eilinen päivä meni tosiaan töissä ja sen jälkeen kiiruhdin lentokentälle ja lennolle kohti Oulua. En voi muuta sanoa, että tuntuu ihan mahtavalta olla kotona kolmen kuukauden jälkeen.
Ostin lentokentän tax-free:stä vähän meikkejä. Diorin kynsilakkoja (n.40e) ja Estee Lauderin huulikiiltoja (n.30e), Olkoon nämä sitten vaikka lahjoja uudesta työstä! Kyllä, mun työsopimus loppuu 31.12, mutta sain muutama päivä sitten kuulla, että saan vakituisen paikan samasta firmasta joten hurraa sille! Voiko parempaa joululahjaa olla? Ei voi. Ostin myös äidille Cliniquen luomiväripaletin pikkujoululahjaksi, jota vois itekkin sitten vähän lainailla. ;)

Koristeltiin eilen illalla isoveljen kanssa kuusi ja meijän Osku oli söpömpi ku muistinkaan kun en ollu sitä kolmeen kuukauteen nähny. Oon saanu aika paljon pusuja vauvalta tänään. Ostin muuten ton hirvipehmolelun viime jouluna Oskulle ja se ei oo menny vieläkään rikki, taitaa olla ennätys. Yleensä pehmolelut on viidessa minuutissa rikki.

Nyt jatkan jouluilua täällä kotona. Meidän joulu menee ihan perinteisen kaavan mukaan: Aamupala, riisipuuro-lounas, jouluateria ja illalla sitten lahjojen avaamista. Mahtavaa kun ohjelmassa ei ole oikein muuta kun syöminen! Tätä mä oon odottanu!

Oikein ihanaa Joulua murut!

7 kommenttia:

 1. vooi onnea sulle ja hyvää joulua myöskin! :) ps.noi kynsilakat on ihania! (:

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua! haa vitsi sun veli on sulonen:D

  VastaaPoista
 3. Milla: Ne on, kynsiinkin jää ihana väri pelkällä yhdellä kerroksella! ;)

  Shine: haha, onhan se! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea vakkarityöstä!oon oulusta,mutta olin uuden vuoden aikaan lomailemassa hkissä,näin sut töissäsi:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos! :) Aijaa, oisit tullu moikkaamaan. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -