Lahjavinkki: Miehelle

Muutamia viikkoja sitten tein pienen postauksen lahjavinkeistä naiselle, mutta tällä kertaa onkin sitten luonnollisesti luvassa mitä ostaa miehelle joululahjaksi!

Näiden kollaasejen tekeminen on sinänsä aika haastavaa kun samalla pitää yrittää olla paljastamatta omia lahjoja läheisilleen mutta tässä mun mielestä loistolahjoja:

1. Vaatteita. Lämpimälle neuleelle ja kauluspaidalle on aina käyttöä. Neule Selected Homme 39,90e ja kauluspaita Tiger of Sweden 99,90e, Stockmann. 2. Poikaystävä tai veli osaa varmasti arvostaa pelikonsolipeliä. Kollaasin pelit n. 60e, cdon.com. 3. Ipod Shuffle 65e, Stockmann. 4. Tuoksusetti, esim Jean Paul Gaultier 69e, Sokos. 5. Koululaukku, esim Zara 39,95e. 6. Kirjoja, esimerkiksi Ilkka Remes Shokkiaalto 21,95e. 7. Ipod kaijutin 54,90e, cdon.com . 8. Elokuvia tai tuotantokausia, esim The Pacific 42,95e, cdon.com.

5 kommenttia:

 1. : / inhoan ostaa poikakaverille mitään, kun kaikkea on, kaikkea oon ostanut, vaatekoko on xl-xxl eli lihasta löytyy niin vaatetta on itte hirveen vaikea mennä ostamaan.. Kirjoja ei lue, musiikki löytyy koneelta ja tikuilta.. Ei siis, en tiedä mitä ostan! Koruja ja lahjakortteja oon jo ostanut, hajuvesiä, dödöjä.. Olisko sulla vielä jotain vinkkiä? :'D

  VastaaPoista
 2. catti: Hmm no jos tykkää treenailla niin jotain treenikamoja tai vaikka kuntosalijäsenyys vuodeksi! Tai sitte varaa vaikka joku hotelliviikonloppu suomesta tai ulkomailta teille kahdelle. Laatuaikaa tyttöystävän kanssa kun ei voi koskaan olla liikaa. ;)

  VastaaPoista
 3. :'D se omistaa jo kaikki reenikamat ja se käy koulunsa salilla, josta maksaa pienen maksun ja se kestää ens vuoden syksyyn.. Ja matkoille ei vaan oo aikaa sen koulun takia : / hyvin vaativa tapaus tämä herra -.-

  VastaaPoista
 4. catti: No voi ei, en sitten valitettavasti osaa auttaa. :S Mutta kyllä sä keksit jotain! :)

  VastaaPoista
 5. Kääk! Noh, ehkä mä jotain.. ^^

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -