Moi mä oon kotona

Kotona ollaan. Tavallaan ihan kiva olla taas täällä Helsingissä, mutta ei oo niin kiva tulla kotiin kun kukaan ei oo yksin kotona. Henkka jäi vielä Ouluun, mutta mulla kun seuraava viikko töitä niin oli tultava takas. Sain kuitenkin mestariajatuksen eilen illalla: mulla loppuu uudenvuoden aattona työt kuudelta, joten varasin lentoliput Ouluun vielä sille illalle, joten ehdin just ja just ennen vuoden vaihtumista takaisin Ouluun! Tällä kertaa olen siellä 9 päivää, joten on kivasti aikaa nähdä kavereita ja perhettä!

Tänään olen nähnyt kavereita, viettäny vielä vähän aikaa perheeni kanssa, syönyt tän vuoden viimeiset jouluruuat ja lentänyt sitten takaisin Helsinkiin. Lainasin äidiltä Täykkäreiden toisen tuotantokauden ja ilta on mennyt blogeja lukiessa ja näitä jaksoja katsoessa.

Sain Evikseltä joululahjan tänään, varsinkin noi korvakorut on ihanat! Kiitos muru<3

Huomenna aamuvuoroon töihin ja sen jälkeen ajattelin käydä itsekin kattoo vähän alennusmyyntejä. Etsinnässä on ainakin Marc by Marc Jacobs laukku äidille (tai joku muu niin ihana nahkalaukku, että voin itekki lainailla, haha!) Nyt yks jakso täykkäreitä vielä ja sitten nukkuu!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -