Vuoden 2011 matkailunäkymät

Tuntuu oudolta miten äkkiä tää vuosi on menny. Ihan vastahan mä stressasin tulevista kirjoituksista ja nyt niistä on menny jo yli puoli vuotta!  Tätä vuotta on jäljellä enää kolme viikkoa joten voi jo alkaa fiilistelee vuotta 2011. Tuo ensimmäinen puolikas tuosta seuraavasta vuodesta menee pääsykokeisiin päntätessä, mutta kaikkee kivaakin on luvassa. Nimittäin matkailua!

1 & 2: Lähdetään siis isän, isoveljen ja isoveljen tyttöystävän kanssa Houstoniin ja Keystoneen tammikuun lopussa jo. Matkalta odotan eniten perheen kanssa olemista (harmi ettei äiti tai Henkka lähde reissuun), shoppailua tietenkin (varsinkin outlettia) ja lumilautailua kalliovuorilla!

3: Evis muutti syksyllä Uppsalaan opiskelemaan enkä oo vielä töiden takia kerenny sinne käymään, mutta ens vuonna otan itseäni niskasta kiinni ja lähden ruotsia valloittamaan!

4. Tiia muuttaa alkuvuodesta Fuengirolaan joten pakkohan se on sinne lähteä sitten kylään. Tämän reissun ajattelin ajoittaa silleen, että siellä on jo biitsikelit! ;) Ihan kiva paikka varmasti kaverilla on asua, mutta vitsi, että tulee yhtä parhaimpaa ystävää ikävä kun muuttaa 4355km päähän minusta!

Joko teillä on matkoja suunniteltuina?

2 kommenttia:

  1. ihanat matkasuunnitelmat ;D
    Mut millä kuvanmuokkausohjelmalla teit ton kuvan tai ton "kalenterin" ?

    VastaaPoista
  2. Peppi: Eikö. ;) Picasalla toi on väsätty. :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -