Make my hair look good

Mä oon lupaillu jo varmaan vuosi sitten tehdä pientä esittelyä ja arvostelua mun käyttämistä hiustuotteista ja nyt kun mä oon vielä kahden päivän saikulla kuumeen takia niin muistin tän ja ajattelin toteuttaa tän tylsistyksissäni.

Shampoo ja hoitoaine:
Aussie Moist. Rakastan Aussien tuotteita eikä tää moist-sarjakaan oo ollu pettymys! Ihanan karkkimainen tuoksu ja muutenkin kosteuttava ja toimiva tuote. Ei mitään pahaa sanottavaa.

Wella SP -sarjan hiuspohjankuorinta ja hiusnaamio. Näitä käytän 1-2 kertaa viikossa ja sillon en laita shampoota enkä hoitoainetta. Kosteuttaa tosi hyvin päänahkaa ja joka kerta kun oon näitä laittanu niin hiukset tuntuu ihan silkiltä.

Lämpösuojat:
Varsinkin jos käyttää suoristusrautaa niin paljon kun minä niin on tärkeetä suojata hiukset hyvin. Nykyään käytän paljon tota GHD:n thermal protector for dry & damaged hair:ia mutta sillon tällöin myös tota Matrixin Vavoom Gold Heat:ia. Molemmat tuoksuu tosi hyvälle, mutta lemppari näistä on kuitenkin tuo GHD. Matrixin lämpösuoja jättää vähän kosteammiksi hiukset ja mulla menee hiukset helposti sillon likaisen näköisiksi.

Muotoilutuotteet:

Tigi Bedhead on all time favorite. Superstar Blow Dry Lotion:ia käytän ainoastaan sillon kun föönaan hiukset, eli levitän pari tippaa tota kämmeniin, levitän hiuksiin ja hiustekuivaajalla kuivaamaan. Antaa tuuheuttaa ja myös vähän pitoa hiuksiin. Cockya ja Small Talkia käytän antamaan tukea, tuuheuttamaan ja muotoilemaan hiuksia ja molemmat on ihan huippu tuotteita! Ilman After Party:ia en taas selviäisi niinä päivinä jolloin en jaksa pestä hiuksia. Silottaa hiukset silkiksi ja poistaa kaikki hajut. Miettikää miltä hiukset haisee baari-illan jälkeen ja ette ehdi pestä hiuksia seuraavaa aamua varten. No tää peittää kaikki hajut ja hiukset tuoksuu taas hyvälle.

Control Freak:n käyttö on mennyt vähän ohi, mutta sen pitäisi suoristaa hiukset kosteisiin hiuksiin levittämällä ennen föönausta ilman, että suoristusrautaa tarvisi käyttää ollenkaan. No mä en oo vielä hoksannu tätä kovinkaan toimivaksi, mutta ehkä en vain käytä sitä sitten oikein. Hiuslakkoina mulla toimii Masterpiece ja Rockaholic Fun Times, molemmat ihan loistavia mutta Fun Times tuoksuu ehkä vieläkin paremmalta (Huom Henkka kysyi kun olin testannu tätä ekan kerran, että miten mun hiukset voi tuoksua niin hyvältä!) joten se vie ehkä sitten voiton. Kuivashampoo on myös pakko omistaa ja mä käytän Rockaholicin Dirty Secret:iä, ja en tiedä onko ne jo saanu fiksattua sen tyhjenevä pullo-vian, mutta mä otan aina varmuuden vuoksi sen suihkutusosan pois ettei varmasti tyhjenis eikä oo kyllä ollu mitään valittamista.

Siinä ne sitten oli. Paria lukuunottamatta jotka on nyt töissä mun kaapissa. Tigit tilaan aina beatybay.com:sta jottei tuu niin kalliiksi, mutta harmi ettei Aerosol-tuotteita (esimerkiksi hiuslakat...) toimiteta Suomeen joten ne joudun aina täältä ostamaan. Sen takia kysynkin, että onko mitään kuivashampoo vinkkejä? Minun Rockaholic on ihan lopuillaan ja 18e pullo ei houkuttele, vaan haluisin kokeilla jotain uutta (ja halvempaa...) joten vinkkejä tulemaan, kiitos! :)

15 kommenttia:

 1. Ei tähän postaukseen liittyvä kysymys mut voitko joskus tehä postauksen siitä sun Lauren Conrad kirjasesta minkä ostit/sait joululahjaks? Ois tosi kiva :)

  VastaaPoista
 2. Klippotekin kuivashampoo ainakin on tosi hyvää ja halpaa, ostin sitä itsekin sen takia kun monissa blogeissa kehuttiin ja en kyllä pettynyt :) Sitä myydään mm. Sokoksilla ja maksaa muistaakseni n. 5 euroa.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Oon itseasiassa aatellu siitä kirjottaa joten tulossa on! :)

  VastaaPoista
 4. Riikka: Joo sitä myydään meillä töissäkin ja se on aina loppu, joten suosittua on. :D Onko se sitten kovinkin riittoisaa? Mun Rockaholic kesti ikuisuuden ja se on tärkeetä. :D

  VastaaPoista
 5. Mä tilailin ainakin gorgeousshop.co.uk:lta joku aika sitten aerosoleja, ja ainakin KMS:n tuotteita toimittivat suomeen! Veikkasin et sama pätee kyl muihinkin aerosoleihin :)

  VastaaPoista
 6. Mua inhottaa, kun poikakaverin äidin kanssa koitettiin tilata beautubayltä, mutta ei onnistunu! :S Pitää varmaan kokeilla uudelleen, sen verran ne halvat hinnat houkuttelee ;>

  VastaaPoista
 7. Suvi: Miksköhän ei onnistunu. :o Höh, mulla ei oo koskaan ollu siinä mitään ongelmia. :)

  VastaaPoista
 8. Joo mäkin olen tilannut tigin lakkoja gorgeus shopista, tuovat suomeen. Siellä on tosi halvat hinnat, tosin paketin saaminen kestää noin 2 vko, tulevat ilmeisesti maitse/laivalla briteistä.
  Suosittelen!

  Anu

  VastaaPoista
 9. Klippotekin kuivashampoo on munkin mielestä tosi hyvää ja yhtä riittoisaa kun toi dirty secretkin!

  VastaaPoista
 10. 4R merkin kuivashampoo on ihan huippua!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Pitääpä ihan tutustua tuohon sivuun! :)

  M: Hyvä tietää. :)

  Maikko: Paljon sillä on hintaa?

  VastaaPoista
 12. Minä en kyllä Klippotekin kuivashampoota suosittele. Monissa blogissa hehkutettu ja itse sitä ostin ja tuloksena hyvin likaisen tuntuiset hiukset. Varmaan riippuu hiustyypistä mutta minulle ei sopinut :(

  -L

  VastaaPoista
 13. Minä en kyllä Klippotekin kuivashampoota suosittele. Monissa blogissa hehkutettu ja itse sitä ostin ja tuloksena hyvin likaisen tuntuiset hiukset. Varmaan riippuu hiustyypistä mutta minulle ei sopinut :(

  -L

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: No onneksi ei oo kalliista tuotteesta kyse, niin kokeilu ei haitannu. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -