Lay all your love on me

Mulla käy aina niin, että jää sama levy päälle soimaan. Kirjaimellisesti, saatan kuunnella yhtä biisiä viisikymmentä kertaa päivässä viikon ajan ja sitten meneekin aikaa, että seuraavan kerran kuuntelen sitä. Niin ja näiden päivien aikana en kuuntele mitään muuta biisiä myöskään. No poikaystävän mieliksi vaihdoin nyt pois pari päivää kestäneen Bruno Mars soittamisen ja aloin kuuntelee vanhoja suosikkeja:

Tykkään niin paljon noista Mamma Mia elokuvaan lauletuista Abba-biiseistä. Muutenkin Abba on ihan kingi. Itseasiassa tällä hetkellä katson YLE Teemalta Abbadokumenttia tai elokuvan ja dokumentin risteytys tää kai on. Niin, että jos minusta ei kuulu muutamaan päivään mitään niin tiiätte, että se on siksi, että kuuntelen Abbaa. Voisin tässä illan päätteeksi katsoa vielä Mamma Mia-elokuvan!

Hyvää yötä muruset! :)

4 kommenttia:

  1. Mullekin käy aina biisien kanssa samalla lailla! En oo koskaan kuullut, että joku muukin tekee niin ja luulin olevani ainoa, mutta onneks en ookkaan :D

    VastaaPoista
  2. Mamma Mia on munkin lemppari ja voisin katsoa sen uudestaan ja uudestaan ihan vaan noiden laulujen ja maisemien takia! Ja tykkään nimenomaan tosta Lay All Your Love On Me versiosta erityisesti! :)

    VastaaPoista
  3. Lindsay: Lay all your love on me on niin ihanasti tehty siinä elokuvassa ku se pariskunta laulaa sen toisillensa. :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -