Go crazy

Mietin hetken mielessäni kun herätyskello soi aamulla kello 6.45, että olenko ihan tosissani menossa Hulluille Päiville vapaapäivänäni kello kahdeksan aamulla. Vielä enemmän kyseenalaistin päätöstäni kun olin Stockalle asti päässy. Mua ei kiinnostanut mitkään muut tarjoukset kun mallikappaleet ja Niken treenilaukut joten tiesin, että mallikappaleista pitää mennä heti aamulla taistelemaan. No tämän aamun jälkeen en varmasti ole menossa enää noille päiville muuten kuin töihin. Henkilökuntaa ihmiset väistävät aika kiltisti, mutta ne n. 50v-naiset on kyllä semmosia jyriä tuolla kun liikkuu itsekin asiakkaana.

Sain aika kivasti tuhlattua rahaa joten sekin on syy siihen miksen enää mene shoppailemaan toisina päivinä. Onneksi sain sentään henkilöstöalennusta vielä joten ne oikeat HP-hinnat on suluissa:

Niken treenilaukku 20,70e (25,90e). Ostin myös tämän mustana ja isommassa koossa Henkalle.

Täydellisiä perust-paitoja musta ja valkoinen 7,90e/kpl (9,90e).

Lompakko löytyi Furlan mallikappaleista ja se on ihana ihana ihana! Korttipaikkoja on 14 ja tää on tarpeeksi iso, että mahtuu myös iso kasa kuitteja ja muita turhia juttuja. Tuo yksi osa näyttää ihan harmaalta mutta todellisuudessa se on beigeen taittava harmaa. 55,90e (69,90e).

DKNY:n jättinahkalaukku. Täydellinen kevätlaukku johon mahtuu mun koko elämä! Mä en oikein syty niin paljon noihin DKNY:n logokangaslaukkuihin mutta näistä nahkalaukuista mä tykkään! N. 143e (179e).

Mitä te ootte ostanu/aijotte ostaa Hulluilta Päiviltä?

22 kommenttia:

  1. mää en ees tienny että on jokku hullut päivät :D mut hei kiva lompakko! -j

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Kyllä vain! Kiitti. :)

    VastaaPoista
  3. Tuollaisten löytöjen eteen kannattaakin taistella niiden keski-ikäisten kanssa! Ainakin tuo DKNY:n laukku on aiiivan ihastuttava :) Itselläni soi myös kello aikaisin aamulla, mutta unet veivät voiton ;) Kaverini onneksi lupasi napata minulle sieltä eräät lakanat, joita olisinkin lähtenyt metsästämään :)

    VastaaPoista
  4. Jonna: Aivan. :) Mäki katoin yhtiä lakanoita mutta satasen hinnan vuoksi ne sai jäädä. :D

    VastaaPoista
  5. Tosi upeita löytöjä olet tehnyt :)

    VastaaPoista
  6. oi vitsi toi treenikassi näyttää kivalta, tosin eri värisenä mulle kiitos :-)
    J

    VastaaPoista
  7. Mun saalis jäi tänään aika laihaksi, mukaan tarttui vain Vilan musta trenssi! Lexintonin lakanoita hypistelin kauan mutta jätin kuitenkin kiltisti hyllyyn. Huomenna ois tarkotus lähteä tarkastamaan löytyykö mitään kivoja mallikappaleita, mutta ei siellä ryysiksessä kyllä kauaa kestä! Aivan päätöntä menoa .. :D

    VastaaPoista
  8. Ihana laukku! :)
    Mulle tarttu mukaan Tommy Hilfigerin nahkamokkasiinit valkosena (69.90) ja saman merkkinen t-paita (19.90). Menin jo heti aamusta kun tiesin, että nuo kengät loppuvat nopeasti. Onneksi sain kuitenkin napattua omani. Sitten ostin myös Villa Stockmannin valkoisen kylpytakin. :)

    VastaaPoista
  9. haha jätin tuon ylemmän kommentin poikaystäväni tunnuksilla. :) En ole turresiks. Terveisin Meri nokialta :)

    VastaaPoista
  10. upea tuo DKNY:n laukku. itse selailin Hullujen Päivien kuvaston läpi, mutta mitään matkaamisen arvoista ei oikeastaan ollut, omasta kotikaupungista kun ei Stockaa löydy :)

    VastaaPoista
  11. Tiia: Kiitti :)

    JT: Joo oisin ite halunnu mustan mutta ne oli nii isoja. Ja toisaalta onhan tuo pirtee! ;)

    Anonyymi: Niistä mallikappaleistä pitää kyllä sitten taistella. Se on ihan päätöntä. :D Mäki katoin niitä lakanoita mutta vähän liikaa oli niillä hintaa. :D

    Meri: Haha, voi vitsi munki piti ostaa kylpytakki mutta unohdin. :D

    LURA: Niin ei nuo nyt niin hyviä tarjouksia oo, että pitäis pitkää matkaa matkustaa. :D

    Meri

    VastaaPoista
  12. tosi kiva tuo laukku! ei sattunut itellä silmään hulluilla päivillä tai sitten meidän stokkalla sitä ei edes ollutkaan.
    sellaista haluaisin kysyä, olenko nyt ymmärtänyt oikein että oot täältä pohjoisesta? oon itse muuttanut melko lähiaikoina ouluun ja ois hyvä kampaamo hakuisessa. osaisitko sä suositella mitään hyvää ja nuorekasta paikkaa? :) mulla on paljon kauhukokemuksia kampaamoista! kiitos jo etukäteen!

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Tuo oli mallikappale joten kai ainoa myynnissä oleva tuollainen. :D Oon Oulusta kotoisin kyllä! :) Siellä asuessa mun ystävä leikkasi ja värjäili mun hiuksia mutta sillon kun kävin kampaamosssa niin kävin yleensä Salon Sarassa johon olin kyllä aina tyytyväinen! :)Se mikä on kirkkokadulla kinogrillin lähellä niin siinä mä kävin. :D

    VastaaPoista
  14. Tais tota rahaa mennä ihan mukavasti....
    Ite haaveilen tosta Longchampin laukusta joka oli myös alessa...:)

    VastaaPoista
  15. Oonko tyhmä kun en tajua mitä tuo mallikappale tarkoittaa? :D tosi kivan näköinen laukku! :)

    VastaaPoista
  16. Heippa! Osaisitko yhtään sanoa onko Helsingin stokkalla ikinä Michael korsin hamilton laukkuja, vai onko ne aina loppu? :)

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: Siitä vaan ostamaan! ;)

    Ella: Mä tykkään kans. :)

    Anonyymi: Kiitos! :) Mallikappale on semmosia mitä tulee vain yksi kappale myyntiin. Vaatteissa ne on aina kokoa 36-38. :)

    Anonyymi: No niitä isoja mustia Hamiltoneja ei tällä hetkellä ole, mutta tiedän, että kesäkuussa pitäisi tulla! :)

    VastaaPoista
  18. Hih! Just oon keskäkuussa tulossa Helsinkiin shoppailemaan, niin jos sitten sen ostais!;)

    VastaaPoista
  19. hyviä löytöjä teit! mä kävin hulluilta hakemassa vähän kosmetiikkaa ja mokkasuojaa kenkiin hah :D sain ihan ihmeellisen 11 % henkilöstöalennuksen, eiks se kumminkin ole 20 % ihan kosmetiikastakin niinku sä näytit saavan noista kaikista?

    t. seppälän työntekijä :D

    VastaaPoista
  20. Anonyymi: Kannattaa! :) Mun laukkukaapista se saattaa löytyä aika pian myös mustana. ;)

    Anonyymi: Päivittäiskosmetiikasta saa -10% niin ostitko semmosia tuotteita? :)

    VastaaPoista
  21. aijaa, hyvä ku kerroit! :D pitäs tosiaan käydä kanta-asiakaspalvelusta tai jostain hakee jotkut ohjeet, kun oon vähän ulapalla noista prosenteista. mut joo, en tajua tota mun reilua 11 %, joka on kuitissa mut ei se mitääään :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -