VMN Pop-up shop & Fashion Stock Sales

Kävin tänään pyörähtämässä aamulla viaMonteNapoleonen Pop-up shopissa Kämp Galleriassa ja voi mikä taivas se olikaan. VMN joutui yllättäen sulkemaan liikkeensä tossa vähän aikaa takaperin ja nyt kaikki tuotteet myydään tämän viikonlopun aikana -50%!

Toinen juttu mikä kannattaa tänä viikonloppuna tsekata on Vanhalla Ylioppilastalolla oleva Fashion Stock Sales jossa on tasarahahinnoin paljon upeita tuotteita, mm. Nina's:lta, Minna Parikka, CTRL, Katri N, Makia Topshop ja paaaljon muita. Itse ihailin eniten Nina's:n pöydässä Louboutineja jotka oli reilussa alessa sekä sitten muutamaa Katri N:n mekkoa. Sinne jäivät kuitenkin.

 No mutta huomenna kannattaa kaikkien pääkaupunkiseudulla olevien suunnata noihin paikkoihin 10-18 ja muistakaa ottaa käteistä mukaan, koska se on ainoa maksutapa!

VMN:n aleista tarttui mukaan jotain I-H-A-N-A-A.

Guccin silkkihuivi. Oi oon syvästi rakastunu.

Vietin sitten päivän kaverin kanssa matikan tehtäviä laskiessa ja sen jälkeen suuntasin Oulusta tulleiden tyttöjeni kanssa vähän kiertelee keskustaa. Voi miten harvinaista herkkua onkaan viettää aikaa noiden niin äärettömän rakkaiden tyttöjen kanssa! Huomenna aijon nauttia heidän kanssa olosta taas aivan varmasti!

Illalla vaihdoin sitten vaatteet ja lähdin isäni kanssa jäätelölle ja kävelemään Kaivariin. Iskäkin on täällä meillä Helsingissä nyt viikon joka on ihan mahtavaa! Oppii arvostamaan vanhempiensa kanssa hengailua entistä paremmin kun heitä ei näekkään ihan joka päivä. Pahimmassa tapauksessa heitä ei nää useaan kuukauteen joten ilo irto tästäkin.

Bleiseri ja maksimekko H&M, huivi Gucci, laukku MbyMJ, kengät Tory Burch ja aurinkolasit Ray-Ban.
Kaupungin parasta ja jättimäisimmät jäätelötötteröt saa ehdottomasti Helsingin Jäätelötehtaan kojuista. Tässä Omenakaneli ja banaani -pallot. Jaksoin syödä puolet tosta. Ajelin myös vähän iskän uudella autolla. Oli muuten eka kunnon kerta kun ajoin Helsingissä autoa itse.

Nyt ilta lungisti ja huomista odotellessa! Ihanaa viikonloppua kaikille! :>

6 kommenttia:

 1. Huomasin kans justiinsa et tän vklpn aikana on toi loppuunmyynti! Onkohan siel huomen enää mitään jäljellä vai meniköhän tänään jo kaikki parhaat päältä? Saanko vielä udella, että mitä tolle ihanaiselle huiville jäi hintaa? :)

  VastaaPoista
 2. Minty: No paljon on varmasti menny mutta eihän se tarkoita ettei siellä ois jotain just sulle täydellistä. Kannattaa siis ehdottomasti käydä kattomassa! :) 110e jäi hintaa. :)

  VastaaPoista
 3. Paljonko maksoi tuo huivi? (:

  VastaaPoista
 4. Lotta: Ylempänä olen jo vastannut kysymykseen! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -