Ripsienpidennykset teki comebackin

Pakkohan se oli käyttää hyväksi Tallinnassa sitä, että meidän hotellissa oli Day Spa -hoitola ja käymällä siellä laittamassa sitten ripsienpidennykset taas toivomalla, että tällä kertaa tulos olisi mieluisa. Ja kyllä muuten on!

Tällä kertaa pidin huolen siitä, että ripsienlaittaja varmasti on tietoinen mitä haluan: pituutta ja kunnolla volyymiä. Ripsiä laitettiin kolmea eri pituutta: 11mm, 12mm ja 13mm ja tulos on mun mielestä ihana. Ihanaa kun herää aamulla ja näyttää heti meikatulta, ei paha.

Hintaa näillä oli reilu 50 euroa ja voin suositella tota Shnelli Day Spa -hoitolaa todellakin, nainen joka nuo laittoi oli todella mukava ja osasi hyvin hommansa. Oli niin rentouttavaa, että nukuin melkein koko ripsien laiton ajan.

Nyt pitää vaan jaksaa huoltaa näitä kuukauden välein, että saa ihanat ripset pidettyä kunnossa! Heihei ripsiväri!

11 kommenttia:

 1. Tosi nätit ripset ja edullisesti kyllä sait! :)

  VastaaPoista
 2. Tiia: Kiitos! :) Niimpä½

  Petr@: Kiitti. :)

  VastaaPoista
 3. puhuiko tää ripsienlaittaja siis ihan suomea vaiko viroa tai englantia? itteeki kyl houkuttas noi, ei ees ollu pahanhintaset! ;)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Englantia me puhuttiin automaattisesti. :)

  VastaaPoista
 5. saako ripsienpidennyksien aikana käyttää ripsaria? :D tai näyttääks se tyhmältä? :D:DD:D:D:D:

  anteeks oon tyhmä!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Saa käyttää ja ite käytänki alaripsissä sillon ku jaksan. :D Mutta sillon ku seuraava huolto jo lähestyy niin kannattaaki käyttää ettei näytä ihan tyhmältä ja harvalta nuo ripset. :D

  VastaaPoista
 7. Missä toi kyseinen paikka sijaitsee ja oliko muuten ihan ok paikka? :D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Vanhan kaupungin takana, rautatieaseman vieressä. Spa oli tosi kiva, mutta hotelliin en menisi toista kertaa enkä siis suosittelisi. :D Muuten jees, mutta rautatieasema on liian meluisa ja huoneet oli toooodella kuumat ku ei ollu ilmastointia.

  VastaaPoista
 9. hei onko sulla ollut nuo aikaisemmin? Jos on niin kun otit pois niin huomasitko, että olisi vaikuttanut omiin ripsiin : harventanut ym.? miten ne muuten edes otetaan pois :D olisi kiva tietää, kun itsekin noita vakavasti harkitsen :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: On ollut, ja en tiedä, että oikein, että miten vaikuttaa omiin ripsiin, koska musta tuntuu, että tuntuu, että omat ripset ois ihan minimittaset pitkien ripsien jälkeen. :D Ja poishan niitä ei oteta vaan odotetaan, että tippuu oman ripsen mukana. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -