Torstain asu

Paita Zara, shortsit GT, laukku MbyMJ, kengät Tory Burch ja aurinkolasit Ray-Ban.


Mulla on ollut älyttömän mukava viikko jotenkin. Maanantaina olin töissä jonka jälkeen seurasi kaksi vapaapäivää. Tiistaina kävin pelaamassa pitkästä aikaa minigolffia poikien kanssa ja voitin naistensarjan ainoana naisena, hyvä minä siis!

 Keskiviikkona laittelin kotia kuntoon ja juttelin pitkästä aikaa vanhojen luokkakavereiden kanssa josta jäi todella hyvä mieli! Löysin myös siivotessa vanhan kaverikirjan jossa lukee "vihaan kaikista eniten: Kaikkia poikia"  ja "lempiasiani koko maailmassa: Minun syntymäpäiväni" ja kavereiden rakkaudentunnustuksia poikia kohtaan. Tästä voi siis päätellä, että mulla oli jo tossa iässä iso ego ja, että kaverit olivat paljon kypsempiä poikien suhteen kuin minä. :D

Tänään oon menossa vielä töihin, mutta sitä ennen olen ehtinyt käydä kirpparilla ja löysin yhden ihanan jutun joka näkyy myöhemmin asukuvissa. Olen myös ehtinyt puhua parhaan kaverini kanssa tunnin ja kuusitoista minuuttia puhelimessa. Nyt en puhu puhelimessa sitten loppukuukautena ollenkaan! Mutta nyt sinne töihin ja sen jälkeen onkin taas kaksi päivää vapaata! Kyllä elämä on joskus ihanaa! Kivaa torstaita! :)

11 kommenttia:

 1. Nätti toi sun asu :)
  Mulle tulee tosikivat kolme päivää :)

  VastaaPoista
 2. Mä en muistanut käydä siellä oranssitorilla! :s Mutta odotan kovasti näkeväni sen sun tän päiväisen löydön 8)

  VastaaPoista
 3. Peppi: Kiitos! :) Kivat päivät on aina tervetulleita!

  AnsQ: Höh, no joku toinen kerta sit! ;) Joo eiköhän se näy jo varmaan huomisen asussa! ;)

  VastaaPoista
 4. Lodeskuuu ! Käy auttaa mua jooko mun blogissa uuessa toppauntuvaliivi valinnassa ! Oon hukassa :--D

  VastaaPoista
 5. Mira: Luulin et oot lopettanu bloggailun? :DD Käyn!

  VastaaPoista
 6. Haluaisitko koskaan lapsia? :)

  VastaaPoista
 7. Katri: Kyllä, joskus vuosien päästä. :)

  VastaaPoista
 8. Elina: Kiitos! Munki lemppari. :)

  VastaaPoista
 9. Törmäsin blogiisi ihan sattumalta linkitellessäni ja täytyy sanoa, että blogisi on minun makuuni! :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. Tanja: Voi kiitos paljon! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -