020911

Tähän onkin tullut melkein viikon pituinen tauko blogista ihan siitä syystä, että mulla on niin paljon tekemistä nykyään. Ei varmaan yllätä ketään, että koulu, työt ja opiskeluun kuuluva juhlinta vie P-A-L-J-O-N aikaa!

Keskiviikkona meillä oli koululla juhlat. Akateemisen lukuvuoden avajaiset, or something. Hyvää ruokaa ja juotavaa ilmaiseksi ja siihen lisäksi vielä hyvää seuraa! Kelpaa mulle. Sieltä jatkettiin sitten kaverin asunnon kautta Kaivohuoneelle.

Se tunne kun olet ollut kotona aamulla siinä viiden jälkeen ja mietit kun heräät myöhemmin, että ei hitto tänään vielä kouluun ja töihin illaksi (koulun skippasin kuitenkin viimehetkellä). No se tunne sen jälkeen kun muistelet, että lompakkosi tippui maahan baarin ulkopuolella ja huomaat nyt, että luottokorttisi on jäänyt siihen paikkaan.

Eilen illalla kun sitten vihdoin tulin töistä kotiin niin aloin jostain syystä katsomaan BB:tä. Note to self: älä katso sitä jos on pientäkään dagen efteriä, tai no älä katso sitä muutenkaan. Se niiden aivoton huutaminen ei tee kenellekään hyvää.

Nyt mulla on tänään vapaapäivä koulusta ja myös töistä! Suuntaan kohta keskustaan hoitamaan asioita. Ihanaa viikonloppua kaikille! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -