Hullut Päivät day 1

Olen hyvin tyytyväinen siihen, että jaksoin tänään herätä 7 ja mennä aikasin hakemaan Hulluilta Päiviltä haluamani tuotteet kotiin.

Pentikin pallolampunjalka ja Deco-varjostin. Katsoin Pentikin sivuilta, että tuo jalka maksaa 49e ja varjostin 25e ja minä sain nämä nyt yhteensä 35 eurolla! Selvää säästöä siis. ;) Tarkoitus oli ostaa näitä kaksi, mutta sitten aloinkin miettimään, että haluaisinko pienen telkkarin mielummin siihen paikkaan mihin olin toista lamppua miettinyt!

Tuo yöpöytänä toimiva pöytä on muuten yks mun rakkaimmista esineistä. Muistan kun olin ihan pikkutyttö ja isoäitini sanoi aina minulle, että minä tulen sitten perimään hänen ompelupöytänsä ja nyt se on minulla yöpöytänä. Tunnearvoa on enemmän kun millään esineellä.
Gantin käsipyyhkeitä.
Max Factor Masterpiece ripsivärejä ja Venus Breeze -pakkaus.
Lempparideodoranttia! Päätin ostaa muutaman ettei heti lopu. Taidan kyllä loppuviikosta ostaa näitä lisää jos vaan on jäljellä enää sitten!

Vaatteita en katellut melkein yhtään tänään eikä siellä mitään kivaa näyttäny olevankaan. Burberryn paitoja voisin käydä toisina päivinä katsomassa mutta oikeastaan muut eivät kiinnosta. Mallikappaleistakaan ei löytynyt mitään. Ei vaatteita eikä laukkuja. Hyvä niin, koska näillä näkymin olen  reilu viikon päästä Mulberry Bayswaterin onnellinen omistaja. ;)

9 kommenttia:

 1. Tosi kivoja löytöjä :) Tuo lamppu on kyllä niin ihana :)

  VastaaPoista
 2. Onnea lampunvarjostimesta! Ostin omani vuosi sitten enkä voisi olla tyytyväisempi :) Harkitsin tänään toista, mutta tällä hetkellä ei ole tilaa/paikkaa sille niin päätin siirtää ostoa myöhemmäksi - tuolla yhdellä pärjää vallan mainiosti :-)

  Harmittaa vähän, että nuo Gantin pyyhkeet oli jo 8.20 loppu! Eräälläkin miehellä oli niitä ostoskori kukkuralla (siis oikeasti!). En jaksanut edes vaivautua vaateosastolle (kamala ruuhka,sekasorto) ja laukkuosastolla pyöritin yhtä DKNY:n laukkua mutta päätin säästää seuraavaan laukkuhankintaani ;)

  Mukaan sitten lopulta tarttui orkidea ja teräksinen aaltovaasi ja oon tyytyväinen saldooni! Ehkä huomenna silti saatan vielä pistäytyä ;)


  ps. onnea tulevalle bayswaterin omistajalle! itse haaveilen tilliestä :)

  VastaaPoista
 3. onko tuo se pienempi vai isompi lampunjalka? kun oulussa en ainakaan nähnyt ollenkaan isoja lampunjalkoja... olisin voinut hankkia ehkä vielä yhden :D

  VastaaPoista
 4. Hypistelin ikuisuuden sitä Boston-lamppua, mutta lopulta päädyinkin samaiseen pallojalkaiseen. Onhan tuo niiin paljon sirompi ja helpompi sitten vaihdella paikkaakin huoneesta toiseen. Ja tosiaan se hinta henksualen jälkeen! ;)

  VastaaPoista
 5. Tiia: Niin on. ;)

  Elina: Eihä! Täällä Gantin pyyhkeitä riitti vielä 9 jälkeen vaikka kuinka paljon. :D

  Lindsay: Toi on se 40cm kai. :D

  Laura: Joo sekin on ihana kyllä! :D Henksuale on ihana asia!

  VastaaPoista
 6. tiesitkö, että kun käyttää samaa deodoranttia monta kertaa peräkkäin, sen teho heikentyy. kannattaa siis välillä vaihtaa..

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: En kyllä tienny ja en oo huomannu mitään tollasta vaikka tota oon käyttäny jo pitkään. :D

  VastaaPoista
 8. Tota samaa oon kuullut myös shampoista ym.. mutta en tiedä sitten.

  Oon tykännyt noista Garnierin dödöistä, joku niistä taisi kylläkin tuoksua aika voimakkaalle, mutta muuten ollut ihan jees. Tota sun ostamaa en oo vielä kokeillut, mutta niitä muita kyllä. Täysin vihreäkorkkinen on nyt toista kertaa käytössä.

  VastaaPoista
 9. I'm Lacking: Se vihree korkkinen on toisiks lemppari. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -