A long long time ago I can still remember how that music used to make me smile

Rankka viikko takana, koulu + 33h töitä. Eilen aamulla kun lähdin töihin ainoa positiivinen ajatus oli, että "kymmenen tunnin päästä olen jo takaisin kotona peiton alla".  No aika kuollut mä olinkin sitten illalla kun saavuin kotiin. Niin väsynyt jopa, että katsoin vahingossa telkkarista FORMULOITA?! Onneksi tajusin tämän aika pian ja sammutin telkkarin.

Tänään on sitten viikon ainoa vapaapäivä jolloin ei tarvitse mennä töihin eikä kouluun vaan voi vain olla. Tai no mun pitäis kyllä tehdä vielä huomiseks yks koulutehtävä mutta muuten voi vaan olla! No mitä Lotta päättää tehdä ainoana vapaapäivänänsä? No mennä Hulluille Päiville tietysti! Ihan kun siellä ei ois tällä viikolla tullu hengailtua ihan tarpeeksi työn puolesta.

Bleiseri ja paita Zara, farkut Levi's. huivi Mulberry, laukku MbyMJ, nahkakäsineet Global ja saappaat Ellokselta.


Tämän päivän shoppailut oli kuitenkin keskitetty ruokaosastolle.
Oikeastaan meidän oli tarkoitus mennä Tapiolan Stockalle autolla vaan, mutta eihän autoa saanut mihinkään sinne parkkiin joten ajettiin Hakaniemeen, jätettiin auto sinne ja otettiin spora keskustaan.
Ruokaostosten lisäksi ostin synttärilahjan isoveljelleni  joka täytti aikaisemmin viikolla 23 vuotta! Joten Allu tulisitko piahkoin Helsingissä käymään niin pääsis tosta laatikosta eroon. ;)
Herkusta lähti mukaan mm. piirakoita, jokiravunpyrstöjä, Alpeneita lisää, mausteita, pestoa, maailman parasta pikapuuroa, kinkkua, juustoa, Tiramisu-jäätelöä ja valkosuklaa-Toblerone! Nam.

Ulkona on upee sää, mutta mä taidan keskittyä siihen koulutehtävään ja syömiseen tänään. Ihanaa sunnuntaita kaikille! :)

13 kommenttia:

  1. upeet vaatteet oot taas onnistunu valitsemaan <3 !

    VastaaPoista
  2. Todella upea tuo Mulberryn huivi! :)

    VastaaPoista
  3. Jenna: Se oli kyllä hyvä ostos. :)

    VastaaPoista
  4. Tämän näköistä leidiä taisikin ohimennen näkyä tänään Stockalla.. :)

    VastaaPoista
  5. Jonna: eihän. :D hassua, tuu repii hihasta ens kerralla!

    VastaaPoista
  6. Olin kassan takana, niin ei siinä kauheasti olisi päässy repimään :D Mut ens kerralla sitten! :)

    VastaaPoista
  7. Tuo MBMJ:n laukku on vaan niiiin upea! Ja onpa tuo huivikin kaunis, itselläni on se ihan basic-versio mutta oon rakastunut siihen ihan hulluna ;)

    Ja hui, miten kummassa jaksat tuollasia työtunteja opiskeluiden päälle! Itselleni se 15-25h on joskus ihan liikaa. Älä polta itseäsi loppuun :) Töitä kun ehtii tekemään myös myöhemmin!

    VastaaPoista
  8. Elina: Se on kylä ihan lempparini! ;) Mä mietin pitkään niiden kahden huivin välilä mutta tää oli muhkeempi niin vei voiton. Nyt tosin haluisin sen perushuivin myös. :D

    Tää työviikko nyt vaan oli tää yks viikko! Yleensä teen 16-20h/viikossa töitä. :)

    VastaaPoista
  9. Hei Lotta! Olen miettinyt itsekin juuri tuon Mulberryn huivin ostoa, niin kiinnostaisi että onko se pysynyt sulla hyvässä kunnossa? Että ei ole kauheasti nukkaantunut tai mennyt pinta huonoksi tms..? (:

    -Laura

    VastaaPoista
  10. Laura: Tosi hyvänä se on pysynyt! Ei kun ostoksille. ;)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -