Marc by Marc Jacobs

Toivoin näitä korviksia joululahjaksi, mutta sitten aloin pelkäämään, että mitä jos kukaan ei näitä mulle osaa ostaa/tilata ja entä jos ne loppuu Shopbopilta ennen joulua! Eli Tonttu-Lotta lähti itse asialle ja osti nuo itse itselleen! ;) Hyvä, että tilasin, koska just nää korvikset onkin taas nyt loppu!

Marc by Marc Jacobs Domed Logo Heart Stud Earrings

Näihin ei tullut mitään tullia, koska paketin arvo oli niin pieni, korvikset oli 38$ ja toimitus 10$ eli yhteensä noin 35€. Shopbopilla on ilmaiset postikulut jos tilaa yli sadalla dollarilla, mutta itse halusin vaan nuo korvikset enkä halunnut tullejakaan maksaa joten this worked out just fine! ;)

Toimituksesta olen hämmästynyt. Siis ihan aidosti hämmästynyt. Tilaukseni tein maanantaina myöhään illalla ja tänään (keskiviikkona) postimies soitteli jo aamulla, että millon paketin voi tuoda. Jenkeistä Suomeen paketti puolessatoissa vuorokaudessa?! Sama aika kun mitä Suomen sisäisellä postilla kestää. :D

Hämmentävää postimiehen soitossa oli myös se, että heräsin siihen ja vastatessa olin ihan varma puhuvani ystäväni kanssa. Olin vaan casualisti, että joo tuu vaa tänne. Miten joku voikaan kuulostaa niin samalta!

15 kommenttia:

 1. Ihanat! Yhtä nopeaa toimitusta hämmästelin minäkin, kun korvikset jonkin aikaa sitten tilasin!

  Shopbopin kohdalla voi puhua kyllä erinomaisesta palvelusta. En tähän viitsi kilometrikommenttia jättää, mutta blogistani löytyy tarkemmin juttua, kuinka hyvin asia hoidettiin pienen valmistusvirheen kohdalla. Mukava, että jossain nettikaupassa toimii niin asiakaspalvelu ja toimituskin! Varmasti asioin toistekkin :)

  http://todellajossain.blogspot.com/2011/09/talking-about-good-service.html

  VastaaPoista
 2. Tanja: Luinki itseasiassa aikasemmin tosta sun tapauksesta. :D Hyvää palvelua tosiaankin. :D

  VastaaPoista
 3. Mä oon katsellut tuolla mm. Michael Korsin lukkokorviksia, ne ois tosi hienot eikä ollut mun mielestä pahan hintaiset.

  VastaaPoista
 4. I'm Lacking: Samoin, ne houkuttelis kyllä! :)

  VastaaPoista
 5. Jännä kyllä, miten nopeasti nuo paketit todella kulkee! :-D Tuolta voikin tilata ihan todella asappina jos tulee äkillinen tarve jollekkin, vaikka upealle pikkujoulumekolle ;)

  VastaaPoista
 6. Itse olen haaveillut juuri samaisista sydänkorviksista, mutta listalla on muutama muukin malli enkä osaa oikein päättää mitkä haluaisin :P

  VastaaPoista
 7. Mä oon katsellut noita samaisia korviksia useasti ja haluan ne! :D Ehkä jos niitä tulis vielä lisää.. ;)

  VastaaPoista
 8. Elina: Älä. :D Tulee ainakin paljon nopeemmin kun H&M:ltä. :D

  Tiia: Ei tosiaankaan ollu helppoa valita mitkä ottaa. :D

  Anne: Eiköhän! Ne oli jo viime kuussa loppu ja tuli lisää. :)

  VastaaPoista
 9. Ihanat!! Tuo toimitus on kyllä ihan tajuttoman nopeaa. Ne varmaan tyrkkää ne ensimmäiselle lennolle mikä on mahdollista koska tuossahan ei edes kerkeä ihmettelemään että milloinkahan paketti tulee.. :)

  VastaaPoista
 10. Oho, onpa tosi nopea toimitus! Tilasin nimittäin nuo samat korvikset tiistaina illalla joten varmaan viimeistään jo perjantaina ovat minulla, jee! :)

  VastaaPoista
 11. Ei kai se postimies ravaa siellä niin usein, että heittää jo kaveri-läppää? :D

  VastaaPoista
 12. BabyJane: Haha ei sentään vaan ääni oli ihan samanlainen ku kaverilla. :D

  VastaaPoista
 13. Näinhän siinä taas kävi! Oltiin poikaystävän kanssa jo eilen tilaamassa noita, "only 3 left", mutta jotenkin se sitten jäi ja tässä sitä TAAS ollaan :D Noh, jos niitä tulis vielä jouluksi lisää. Myös ne kultavalkoiset turnlock-korvikset olis kyllä söpöt :)

  VastaaPoista
 14. Jonna: Eikä! :D Eiköhän niitä tuu. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -