Not again...

Mulberryn ystävät hoi, mitä ootte mieltä Mulberryn uudesta laukusta Evelina Hobosta?

Musta se on aika ihana. Tulikin mieleen, että pitää jo nyt alkaa säästämään rahaa Mulberryn joulun jälkeisiin alennuksiin. Toikin laukku voisi olla mun puolesta sit -70% kun 990e on vähän liikaa .

13 kommenttia:

 1. IHANA! =) Nätti simppeli malli!

  VastaaPoista
 2. Haha, tää ei ole todellista, että meillä mätsää koko ajan ajatukset! Mä juuri eksyin taas Mulberryn sivuille ja ihailin tota :) Kelpaisi oikeen mieluusti munkin laukkukokoelmaan, aleja odotellessa ;) Meinaatko kärkkyä verkkokaupasta vai ihan liikkeestä?

  VastaaPoista
 3. Beannna: Älä muuta! :)

  Jonna: HAha. :D Enköhän kumpaakin tarkkaile, mutta tuskin laukkua aleista ostan. Tai no en varmasti osta. :D

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku, mutta ihan liikaa hintaa :P

  VastaaPoista
 5. Mistä ajattelit metsästää Mulberryja alennuksesta joulun jälkeen? :)

  VastaaPoista
 6. Linda: Mistä vai mitä? :D Mistä: Helsingin Mulberryltä ja nettikaupasta. :D

  VastaaPoista
 7. Hahaa samaa laukkua minäkin ihailin kun kävin huiveja katselemassa ;) mun mielestä myös satchel malli on aivan upea!! etenkin konjakkisesta tykkään erityisesti

  VastaaPoista
 8. Lindsay: Sekin on ihan kiva mutta mieluiten ottaisin ton mustan hobon! ;)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana laukku! Itseasiassa olenkin katsonut vähän samanmallista laukkua Tiger of Swedeniltä http://3.bp.blogspot.com/-1m-pbj4JaFE/TrmGfn14EAI/AAAAAAAASHo/6LWJlD-vAAI/s640/1005a.jpg (kuva napattu Secret Wardropesta). Onneksi mikään ei estä haaveilemasta myös tuosta Evelina Hobosta... :)

  VastaaPoista
 10. Laura: Hei toihan on myös tosi kaunis! :) Ja varmaan myös vähän edullisempi... ;)

  VastaaPoista
 11. Kiitos vastauksesta, tarkoitin siis mistä juurikin :D yleensä kuin noita mulberryjä ja vastaavia harvoin alennuksessa näkee, niin siksi ajattelin, että pitääpä itsekin etsiskellä bayswaterille kaveria ;)

  VastaaPoista
 12. Linda: Aa okei. :D Joo Mulberry on siitä hyvä, että siellä on joka kesä ja joulu alennusmyynnit. Ja hyvät alet onki! LV taitaa olla tyyliin ainoa paikka maailmassa joka ei järjestä aleja. :o :D klassikkomallit klassikkoväreissä ei tosin Mulberrylläkään juurikaan ikinä tule alennukseen. :/

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -