281211

Mulla on ollut monta päivää tarkoitus tulla tänne kirjoittamaan ja esittelemään muutamat joululahjat mutta mä oon ollu niin väsynyt, että oon nukkunu sellasii 13h öitä ja herännyt ihan liian myöhään, että olisi ollut enää valoa kuvata. Nytkin heräsin joku aika sitten ja lähden kohta keskustaan kaverin synttärikahveille! Hauskaa tästä tekee se, että en ole pariin vuoteen käyttänyt Oulussa bussia ja nyt mun pitää sellasella mennä! Paljonkohan se nykyään maksaa? Voin kuvitella, että törkeen paljon.

Ihanaa päivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kertalippu näyttäis olevan 3,10e ja tammikuun alussa nousee taas (yllätys), tosin vaan 0,10e mutta silti :D.

  VastaaPoista
 2. löysin tän sun blogin ihan sattumalta mutta nyt olen ihan liimautunut blogiisi ! :) tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
 3. Sandra: Vitsi miten kiva! :) Kiitos!

  VastaaPoista
 4. I'm Lacking: Kiitos sitä samaa sinne! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -