Keskiviikko

Minusta on tullut laiska. En jaksa ottaa kuvia muuten kun Photo Boothilla, voisin harkita ryhdistäytymistä. Tai sen kameran kauko-ohjaimen ostamista.

Muita valituksen aiheita tänään:

- Toi lumi! Miksi sitä pitää sataa kokoajan? Kelasin tänään, että mun auto on varmaan 5 metriä paksun lumikerroksen alla, koska en oo käyttäny sitä muutamaan päivään. Ja on niin älyttömän kivaa juosta koulusta sporaan kun sitä lunta on niin paljon, että tuntuu ku kengät vaan sutis eikä pääse eteenpäin. En varmasti aijo poistua kotoa tänään enää muuten kun hyvällä tuurilla ruokakauppaan.

- Miksi vielä ammattikorkeakoulussa pitää opiskella suomenkieltä? Tai äidinkieltä. Tänään suomenluennolla meidän piti leikkiä kokousta ja se videokuvattiin. For real.

- Haluaisin nähdä sen The Girl with the Dragon Tattoon, mutta miksi se ei näy tennispalatsissa ollenkaan?

- Miksi en löydä täydellistä asuntoa just nyt heti.

No joku positiivinenkin juttu on tänään: Mulla on tänään vapaapäivä! Tai siis ilta, ettei ole töitä. Eli saan toteuttaa suunnitelman ekassa kohdassa ja olla kotona koko loppupäivän! :)

12 kommenttia:

 1. Jep, tota lunta on ihan liikaa. Tänään ei ollut paljon pakkasta, mutta jostain syystä mun autosta ei meinannut ensin aueta ovet eikä auto meinannut lähteä käyntiin. Auto oli ollut lämpiämässäkin. Mies joutu menee takakontin kautta mun autoon että sai autonovet auki. Sen saa auki avaimella, mutta ovia ei saa.

  Toi mun auto ei todellakaan oo mikään talviauto :D.

  VastaaPoista
 2. Suomenkielisellä liiketalouden linjalla ei opiskella äidinkieltä ainakaan meillä :)

  Ja sanos muuta tuon asunnon kanssa, toivottavasti tärppää pian!

  VastaaPoista
 3. mielestäni on hyvä, että tota äidinkieltä on vielä amk:ssakin. niin paljon näkee kamalia kirjotusvirheitä aikuisilta ihmisiltäkin!

  VastaaPoista
 4. I'mlacking: Joo mun auton kanssa on ihan sama homma ollu koko talven. Ärsyttävää. :D Ja mun auto on vielä täysin uusi!

  Anonyymi: Meillä opiskellaan sekä suomea, että ruotsia. :o :D

  Anonyymi: Tossa on kyllä pointtikin, tuntuu vaan niin turhilta ne tunnit. :D

  VastaaPoista
 5. Löytyyköhän Stockalta enää sitä Christelle&Co:n laukkua, joka oli samantapainen kuin se Zaran supersuosittu iso nahkalaukku? Osaatko yhtään sanoa?:)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: En usko, että löytyy. :(

  VastaaPoista
 7. Kyllä meillä vaan on "äidinkieltä" Turun Amk:ssa liiketalouden linhalla, tosin viestintä nimikkeellä. Mut ensimmäinen viestintäkurssi oli paljolti hyvin perus tekstinmuokkausta jne. Mut hyvä ottaa huomioon, että kyllähän suurimmalla osalla aloista luetaan vielä ammattikorkeessakin pari kurssia ruotsia pakollisena siinä missä englantiakin. Ja ainahan niitäkin ruotsinkielisiä löytyy (täällä ainakin), jotka ei ihan oikeesti osaa kunnolla puhua suomea. :D

  VastaaPoista
 8. Vilma: Joo kyllä pääkaupunkiseudullakin löytyy niitä jotka ei suomea puhu niin niillehän se kurssi on loistava! Tuntuu vaan itelle turhauttavalta. :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymille, joka kyseli Christelle&CO.:n laukkua! Kyseinen laukku on loppuunmyyty koko Suomeasta eli kaupoista sitä ei enää ole saatavissa. Kyseistä laukku oli myynnissä niin pieni erä, että se loppui todella äkkiä ja viimeisiä jäljellä olevia jonotettiin monen ihmisen voimin - jos se edellä oleva ei olisikaan tahtonut laukkua.

  Tiedän siksi, että ystäväni ihastui omaani (enkä ihmettel!) ja etsi sitä koirien kanssa kaikkialta mutta ei oota -myytiin :--) Kyseinen laukku on todella ihana, kannattaa katsella esim. huuto.nettiä jos sattuisi kohdalle!

  VastaaPoista
 10. Meilläkin oli AMK:n ekana vuonna Viestintää ja kaikkia kokousjuttuja opiskeltiin + yhdyssanoja :D Jotenkaan mulla ei ollut ihan täysillä fiilistä opiskella niitä juttuja kun luuli lukion jälkeen että pääsee eroon kaikesta tollasesta :D

  VastaaPoista
 11. Elina: Se laukku oli todellakin suosittu! Mutta onneksi on muitakin ihania laukkuja maailma pullollaan. ;)

  Reetta: No nimenomaan! :D

  VastaaPoista
 12. Hih, noita ihania laukkujahan on iiiiihan liikaa! :--D En tiedä, koska minulla ei olisi haave/ostoslistalla jotakin laukkua. Huh, aina saa onneksi haaveilla ja kun tarpeeksi kauan haaveilee niin eiköhän ne sieltä myös kotiudu ;) Pienen säästämisen jälkeen ainakin.

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -