Aamupäivä Lotan kanssa


Heräsin tänään 11 jälkeen ja jäin makoilemaan vielä hetkeksi läppäri sylissä uusiin Lexingtonin lakanoihini. Kummallista muuten, että Hulluilta päiviltä ei tarttunu muuta mukaan kun noi lakanat, saippuoita, hiuslakkaa ja paljon ruokaa. Onko tää nyt sitä aikuistumista?
Laitoin poikaystävälle viestin, että keksii mulle kivaa tekemistä kun mitään en ollu suunnitellu eikä kalenterista löytyny yhtäkään pakollista hoidettavaa asiaa. 
Mulla on tällä hetkellä todella huonossa kunnossa hiukset, mutta en vaan raaski leikata näitä. Latvat on ihan kuivat ja täynnä kakshaarasia. Ostin joku aika sitten tollasen TRESemmén Split end repair seerumin jonka pitäis auttaa. Vielä ei oo kakshaaraset kadonnu, mutta hiukset tuntuu pehmeemmiltä ainakin. Toinen uusi juttu on Garnierin BB-voide, eli siis päivävoide joka sisältää mineraalipigmenttejä jotka tasottavat ihon sävyä. Tää on korvannu mulla meikkivoiteen täysin.
Schwarzkopfin kuivashampoo joka on ihan ok. Tajusin tänään miltä se tuoksuu: Froot Loops muroilta! Jotka on muuten maailman parhaita ja varmaan myös maailman epäterveellisimpiä. Tigin Masterpiece ja XZ:n muumiselvityssuihke ovat jo parhaiksi todettuja luottotuotteita.
Sit vähän meikkiä naamaan.
Valmis! 
Ja jäätelöä aamupalaksi. My kind of livin!

Nyt otan kotona rennosti vaan ja odottelen, että kaveri pääsisi luennolta niin voitais mennä shoppailee vähän! Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tuo Tigin hiuslakka on rakkautta<3 mun on kyllä pakko mielenkiinnosta ostaa tuota Niiskuneiti selvityssuihketta tänään :D

  VastaaPoista
 2. Hjenn: Suosittelen, se on ihanan tuoksusta! ;)

  VastaaPoista
 3. Mun on vaa iha pakko kysyä että onko viiminen sana tekstarissa "hukassa"? I feel U jos on!:) Koska itse suunnittelen jopa vapaapäiväni, ja jos kalenterissa on tyhjä päivä olen aamulla paniikissa !
  Ihanaa että olet löytäny uuden rakkaan, vaikka varmaan joskus ajattelitkin ettet ikinä eroa eksästäsi, olittehan te niin kauan yhdessä. Ite olen ollu reilut 2 vuotta yhdessä poikaystäväni kanssa, puoli vuotta sitten muutimme yhteen ja nyt ollut pelkkää alamäkeä, ja tuntuu siltä että pitäiskö vain erota. Mutta en kuitenkaan voi kuvitella elämää ilman häntä. Nyt tästä tuli tällainen avautuminen:D Lyhyesti tiivistettynä: olen onnellinen puolestasi !

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Hukassa nimenomaan. :D Joo mullakin yleensä vapaapäivätkin on täyteen buukattu niin oli aika erikoinen päivä. :D Joskus pitää vaan tehdä vaikeita päätöksiä, että pystyy olemaan täysin onnellinen! :)

  VastaaPoista
 5. Toi Niiskuneiti selvityssuihke on ihan parhautta. Mulla monesti suihkun jälkeen etuhiukset tulee tosi sähköseksi, en tiedä miksi muut hiukset ei sähköisty silleen :D. No oon sitten laittanut tota niiskuneitisuihketta ja on auttanu siihen sähkösyyteen.

  VastaaPoista
 6. imlacking: Joo toi on kyllä ihan parhautta, ja hiuksiin jää vielä ihana tuoksu! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -