One happy gal

Kävin äsken vähän joululahjaostoksilla. Niillä tärkeimmillä lahjaostoksilla nimittäin ostamassa oman joululahjani. ;) To Lotta from Lotta.

Käytiin myös Teatterissa salaateilla ja nyt pitäisi alkaa pakkaamaan kun olen illalla lähdössä Ouluun! Mä oon jotenki ihan sairaan hyvällä tuulella tänään, ehkä se on se kun tiedän näkeväni perhettäni pitkästä aikaa ja joulukin on ihan ovella. Osasyy saattaa myös löytyä ton Nina's -kassin sisältä. ;)

Kuulin huhua myös, että Oulussa on kylmä. Oon käyttäny tota Pajar Canada takkia nyt pari päivää kun olen ollut ulkona vähänki enemmän, eilen kävin hautausmaalla ja olisin varmaan jäätynyt ilman tota. Niin ja täällä on -2 astetta ja Oulussa on kuulemma yli -20! Täytyy siis alkaa pakkaamaan lämpimiä vaatteita mukaan. Esittelen kassin sisällön vielä tänään myöhemmin jos vain ehdin ottamaan kuvia! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -