Matkakohdeunelmia vuodelle 2013

Se, että mulla ei ole vielä tarkkoja suunnitelmia tälle vuodelle ei toki tarkoita sitä etteikö mulla olisi haaveita mitä haluaisin tehdä. Niitä on tullut suunniteltua tässä jo hetken aikaa. ;)

Suurin osa näistä tämän vuoden unelmista liittyy matkustelemiseen, jota on tullut viime vuosien aikana harrastettua harmittavan vähän.

1. Pariisi


Olemme äitini kanssa suunnitelleet alustavasti tälle keväälle äititytär-lomaa. Neljän päivän miniloma johonkin kivaan kaupunkiin. Pariisissa en ole ikinä käynyt, tai ylipäätänsä ranskassa joten se on minun ykköstoiveeni tuon loman sijainniksi. Vaikka äitini onkin lupaillut, että hän kustantaisi tämän matkamme meille niin rahaa pitäis säästää aika paljon, koska hei kyllä te tiedätte mitä kaikkia liikkeitä tuosta kaupungista löytyy. ;)

2. New York


Tämän vuoden aikana olisi tarkoitus lähteä Joonaksen kanssa käymään New Yorkissa. Tai näin me haluttais, jos vain rahatilanne antaa periksi. En ole ikinä myöskään Nykissä käynyt muuta kun lentokentällä niin kiinnostaa kovasti. Tämä Sex And The City-tour kiinnostaa myös ihan älyttömästi kaiken shoppailun lisäksi!

Näiden lisäksi puhuttiin uudevuodenaattona Joonaksen kanssa miten mahtavaa olisi joskus viettää uutta vuotta jossain ulkomailla, joten ehkä sekin olisi jonkinlainen tavoite ettei ensi vuoden vaihteessa oltaiskaan suomessa!

6 kommenttia:

 1. Haha, ehdotin tota Sex and the City touria Japelle, ei oikein innostunut :D

  VastaaPoista
 2. Lindsay: Se on kato se tapa millä sitä ehdotetaan, itse kerroin miten hyvä tapa se on muutenki nähdä New Yorkia ja ei tullut vastalausetta. :D Ja muutenki tuo poikaystävä tietää miten SATC-fani mä oon niin se tekis tuon varmaan ihan vaan mun vuoksi haha. :D

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut blogiasi ja pidän lukemastani; ole ystävällinen ja tutustu vuorostasi ylläpitämääni blogiin - ehkä voimme seurata toistemme blogeja? Osallistu samalla kilpailuumme ja voita trendikäs digidi rannekoru.
  http://shopista-fi.blogspot.fi/2013/01/voita-digidi-rannekoru.html

  VastaaPoista
 4. Kiva ku tykkäät, käyn ehdottomasti kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista
 5. Voi Pariisi.. <3 Menetin sydämeni kaupungille niin täysin ja viimeksi tänään selailin hymy huulessa viime kesän reissukuvia. Aivan mieletön kaupunki, ystävällisiä ihmisiä, hyvää ruokaa (ja viiniä), puhumattakaan niistä shoppailumahdollisuuksista ;) Me käytiin myös outletkylässä silloin, kannattaa tehdä visiitti jos on ylimääräistä aikaa.

  VastaaPoista
 6. Jonna: Kiitos vinkistä, pitää ehdottaa äitille. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -