Mulberry SS 2013

Olen tässä jo hetken aikaa ehtinyt ihastella Mulberryn uusia kevätjuttuja ja pastellivärit on päässeet vähän jo hiipimään suosiooni, vaikka vielä on lunta maassa!

Tämä ensimmäinen kuva on suosikkini, juuri tuolta minä haluan tänä keväänä näyttää!
Juuri nuo yksiväriset asut viehättävät minua tällä hetkellä valtavasti. Värinä juurikin tuo nude ja pistachio! Niin ihanan raikasta.

Laukkumerkkinä Mulberry on edelleen suosikkini, vaikka tuliki se yksi takapakki Bayswaterini kanssa. En anna sen häiritä vaan jatkan merkin laukuista haaveilun. ;)

Viime aikoina suurin laukkuhaaveeni on ollut Medium Lily mustana mutta nyt kun olen ihastunut noihin pastellisiin sävyihin niin Cecily ja Cecily Tote Nuden värisinä ja Lily Pistachio värissä näyttävät niin herkullisilta! Puhumattakaan sitten tuossa viimeisessä kataloogikuvassa näkyvästä laukusta jota en löytänyt nettikaupasta. Ihana sekin!

I can't take it, I need those bags! Käsi ylös kenellä tuli laukkuhimo? ;)

5 kommenttia:

 1. Olen jo pidemmän aikaa ihaillut ja kuolaillut noita uusia, ihania sävyjä, erityisesti niitä pistachion värisiä laukkuja:D Mutta nyt ykkösenä hankintalistalla on kyllä musta Bayswater ja ehkä myös musta Lily:)

  VastaaPoista
 2. Zandra: Niin sesonkivärejähän nuo on joten luultavasti itsekin hankkisin mielummin jonkun ajattoman! Mutta just nyt noi ihastuttaa. :D Bayswater on kyllä ihana, vaikka onki tosi painava!

  VastaaPoista
 3. Aivan liian suloisia laukkuja. Varsinkin nuo kaksi ensimmäistä tuo pikkuinen puuterin värinen ja iso valkoinen. Ihan täydellisiä laukkuja kevääseen :)

  VastaaPoista
 4. Tuo musta Lily on keikkunut myös ties kuinka kauan haavelistalla, kuten myös Bays ja Alexa ;) Ja oikeastaan ottaisin minkä tahansa ihanuuden! Ja valmistujaislahjaksi aion viimeistään ensimmäisen Mulberryn laukkuni napata :) Siihen ehtii vielä reilun vuoden säästää ja tehdä lopullisen valinnan.

  VastaaPoista
 5. Tiia: Niimpä! Itseäni varsinkin tuo puuterinen himottaisi! :)

  Elina: Hyvä idea! :) Laukulla on sitten ihan eri tavalla myös tunnearvoa! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -