Kevätfiilis

Hiusoperaatio edelleen kesken, mutta koska nyt vaaleammaksi on menty niin sehän tarkoittaa tietysti sitä, että kevät- ja kesäfiilistä on havaittavissa! Valkoinen takki on ihana piriste kaikkien kuukausien jälkeen jollon aina on ollut päällä musta takki!Katselin viime vuoden blogimerkintöjä ja niissä maaliskuun puolessa välissä kadut oli jo lumettomat! Toivottavasti niin on myös tänä vuonna sillä mä laitoin tänäänkin korot jalkaan mutta kävin ne heti vaihtamassa matalapohjasiin, koska meinasin lentää selälleni ulkona.

Mulla on viharakkaus-suhde uusiin hiuksiini. Välillä katon peiliin ja huokaan ihastuksesta ja seuraavassa käänteessä mietin mitä oon menny tekemään. Haluaisin latvoja kylmemmän sävysiksi mutta mikään ei näytä auttavan. Olen kokeillut tuhkaan taittavaa väriä ja hopeahoitoainetta ja nyt tänään ostin sitten hopeahiusnaamion! Lisäksi haluisin ehkä tota keskiosaa vähän vaaleammaksi niin, että vaaleat latvat sulautuisi paremmin hiuksiini. No saa nähdä mitä tässä vielä kehittelen. :)

Takki H&M, huivi Wienistä, kengät Zara ja laukku Mulberry.
Bleiseri Mango, t-paita H&M, housut Gina Tricot ja kaulakoru Youth vs future.

5 kommenttia:

 1. Aika tökeröt nuo hiukset.. :s ehkä auttais jos värjäisit tummemmalla nuo latvat? nyt ne todellakin pomppaa silmiin...

  VastaaPoista
 2. Jotenkaan toi tukka ei mua nyt miellytä, tosin en muutenkaan ole innostunut liukuvärjäyksistä.. Pääasia jos itse tykkää! Noihin voi tosin kyllä kyllästyä aika nopeasti :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Joo mulla on kotona jo valmiina tummempi väri mutta haluun kokeilla eka vaan saamalla ton keltasuuden pois!

  Anonyymi: Joo ihan totta! :)

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä sit taas on tosi kivat ! Siis vois olla jopa ehkä viel vaaleemmat just jos toi keltaisuus lähtis pois !:) Me likey:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiva, että joku tykkää mutta iskin tosiaan tummanblondin värin tänään latvoihin ja hiukset imas sen vähän liianki hyvin. :(

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -