Haaste x 2

Sain joku aika sitten pari haastetta jotka kuuluu suurinpiirtein näin: Vastaa 11 kysymykseen ja keksi 11 kysymystä jotka annat muille. No koska mä oon väsynyt ja tylsä niin vastaan vaan näihin kysymyksiin! :)

Lauran kysymykset:

1. Mikä on paras aamun aloitus? Mä nautin siitä, että saadaan poikaystävän kanssa herätä samaan aikaan ja ihan rauhassa syödä aamupalaa, hengailla ja katsoa vaikka jotain hyvää sarjaa ilman mitään kiirettä. 

2. Mitä vaatetta et missään nimessä pukisi päällesi? Hmm, tällä hetkellä se varmaan ois pohjepituiset legginssit. Hyi yök!

3. Missä vietät mieluiten aikaasi? Kyllä se varmaan on koti joka vie kaikista paikoista sen voiton. 

4. Mitä tavaroita ilman et pärjäisi? Tietokonetta ja puhelinta. Helpommin kyllä pärjäisin ilman puhelintani mutta Macbookini on vaan minulle hyvin rakas! 

Oon tänään kattonu netflixin kaikki Modern Family -jaksot loppuun ja tarviin kipeesti uusia sarjoja seurattavaksi, onko kellään suositella mitään hyvää jota löytyis netflixistä? :)

5. 'Tymin' tapasi? Voi näitä on vaikka millä mitalla. Mulla on nimittäin muutamiakin OCD-oireita, esimerkiksi kun olen autossa ja kuuntelen musiikkia niin volyymin pitää olla joko 5,10,15,20,25,30... well you get the point? Jos joku laittaa sen esimerkiksi 23 niin mun on pakko laittaa se joko 20 tai 25. 

Toinen juttu on, että en tykkää syödä lämpimiä ja kylmiä ruokia jotka on ollut vierekkäin lautasella joten keskelle jää yleensä  se salaatti ja ne perunat jotka on koskenut toisiinsa. Eli jos vain on mahdollista niin laitan mielelläni salaatin ja lämpimän ruuan eri lautasille. Teen tälle asialle poikkeuksen sillon kun laitan tarkoituksella lämpimää ja kylmää sekaisin, esim taco- ja kanasalaatti.

6. Lempivillasukkaväri? Tähän mulla ei ihan oikeesti ole vastausta, koska mä en välitä minkä väriset villasukkani ovat kunhan ne on lämpimät! 

7. Suurin tulevaisuuden haaveesi? Mennä naimisiin, perustaa perhe ja toimia työssä josta tykkään. Näin se vaan on. 

Tein tänään ruuaksi itselleni salaatin johon laitoin jauhelihaa ja sitten luulin, että jääkaapissamme oli jotain uutta salaattikastiketta mutta se osottautuikin majoneesiksi joten jäi jauheliha sitten syömättä. :(

8. Lempiaineesi koulussa / mikä on parasta työssäsi? Tykkään eniten kursseista jotka kuuluvat pääaineeseeni, eli markkinointiin. Työssäni tykkään siitä, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä. Tämä ei kylläkään aina ole positiivinen asia. :D 

9. Ketä sinun tekisi mieli halata nyt? No ois ihan kiva jos Joonaksellakin ois tänään ollu vapaapäivä ja se ois voinu olla kotona mun kans halailemassa.

10. Haavetyösi? Jonkun ison yrityksen markkinointivastaava. Dream big! 

11. Paras kosmetiikkatuotteesi? Cliniquen vaahtoava putsari! Taidan ihan oikeesti tehdä näistä jutuista oman postauksen oon nimittäin niin rakastunut tähänkin tuotteeseen! 

 Millan kysymykset:

1. Oletko innostunut jostain kevään trendistä tällä hetkellä? Mä innostun joka kevät jostain uudesta jutusta ja tänä keväänä se näyttäisi olevan keltaisesta. Voisin ottaa kaiken keltaisena: laukun, huivin, bleiserin, mekon, farkut... Joonas just yks päivä kysyi mitä aijon tehdä kaikille viime kevään mintunvihreille jutuilleni.

2. Mikä on suosikki vaatekappaleesi omasta vaatekaapistasi? Mangon valkoinen pitsipaita joka minulla on päällä esimerkiksi tässä postauksessa

3. Kerro ensimmäinen muistosi. Mä olen nyt pohtinut tätä asiaa yli viikon ja tullut siihen tulokseen, että ilman kuvien katsomista en hirveesti muista mitään niistä ajoista kun olin ihan pieni. Äitini mielestä on turhauttavaa, että olen käynyt niin monessa osavaltiossa asuessamme Jenkeissä enkä silti muista mitään niistä ajoista. Kun oikein mietin mikä on eka asia mikä tulee mieleen kun muistelen lapsuuttani muistan sen kun olimme isoveljeni kanssa hoidossa isovanhemmillani Espoossa ja ikkunasta tuli sisälle orava. Se oli jännää! Olin ehkä 7-vuotias kun tämä tapahtui. 

4. Mitä ilman eläisit mieluiten: musiikkia, suklaata vai liikuntaa? Tää on oikeastaan mulle aika helppo sillä mä en oikeastaan pidä hirveesti suklaasta ja musiikkiakin kuuntelen epänormaalin vähän. Aika kummallista kun olen kuitenkin laulajan tyttöystävä. Eli liikunta on kyllä se mitä ilman en haluaisi elää! 

Oon ihan rakastunut mun Adidaksen keltaisiin treenikenkiin. Tänäänkin salilla oli niin kiva treenata kun oli niin pirteet kengät! Nää on ihanan ulkonäön lisäksi myös parhaimmat treenikengät mitkä mulla on ikinä ollu! 

5. Odotatko jo kevättä? Miksi? Kevät on mun suosikki vuodenaika, tai siis loppukevät kun alkaa olla lämmin, aurinko paistaa ja ihmiset hymyilevät eivätkä enää katso katukivetystä vain kävellessä. Kevät on niin kaunista aikaa kun kaikki herää henkiin! Lisäksi mä tykkään tosi paljon kevätpukeutumisesta.

6. Kun olosi on tosi väsynyt ja uupunut, mikä piristää sinua? Hymyileminen. Kun vaan jaksan hymyillä niin se olotila tarttuu minun ja musta tuleekin iloisempi ihan hetkessä. Jos sekään ei auta niin on aika kääriytyä peiton alle ja ottaa päikkärit!

7. Onko jotain, mitä et kiireen takia ehdi tehdä niin paljon kuin tahtoisit? Mikä tekeminen? Mulla on todella kiireinen elämä opiskeluiden ja töiden vuoksi ja ne estää mua tekemästä niin montaa asiaa! Esimerkiksi haluaisin käydä Circuit -ryhmäliikuntatunnilla mutta en koskaan ole vapaa sillon kun se tunti on! Haluaisin myös nähdä ystäväni useammin ja viettää iltoja heidän kanssaan tietäen ettei minun tarvitse seuraavana aamuna herätä töihin. Haluaisin myös matkustaa useammin ja pystyä ottamaan äkkilähtöjä johonkin lämpimään!

8. Paljasta mottosi. Smile and the world will smile with you. 

9. Mikä harmittaa/ärsyttää tällä hetkellä eniten? Se etten löydä motivaatiota tai jaksamista paneutua yhteen koulutehtävään.

Laitoin kasvoille kosteuttavan kasvonaamion ja nyt nautin illasta yksin kotona livin elokuvan kanssa!

10. Onko sinulla lempinimi/-nimiä? Paljasta! No näitä löytyy! Ihan näin ensimmäisenä Lotta joka ei siis ole oikea nimeni ja sitten Lottis, Lots, Lotsi, Löördis, Lootus, Lotu, Chabbe, Pulu, Pulurotta... mun äidin on ollu pakko rakastaa mua. :D 

11. Mikä on parasta talvessa? Pakko nimetä ainakin yksi asia, vaikket pitäisi talvesta. No se hetki kun talvi vetelee viimeisiä ja aurinko alkaa paistaa ja kevät tulla. ;) Ja sitten se kun voi käydä Rukalla lautailemassa ja nauttia minttukaakaosta ja se, että voi käyttää ihania talvitakkeja! Niin ja se, että löytyy jokaisen ihmisen kanssa yhteinen puheenaihe, koska hei aina voi valittaa miten kylmä on ja miten vihaa talvea! 

6 kommenttia:

  1. Ooo, mä oon aina ajatellut että oot Lotta! Mikä sun oikea nimi sitten on? :) Tai siis jos tahdot kertoa!

    VastaaPoista
  2. Elina: Charlotta on oikea nimi! Mutta toisaalta Lotta on kyllä käytetympi ja unohdan aina välillä itsekin, että se ei ole oikea nimeni. :D

    VastaaPoista
  3. Jos jotain katsottavaa kaipaat niin netflixistä löytyy ainakin How I met your mother:ista kaikki 6 kautta, ihan huippu sarja!! :) Muita hyviä mitä löytyy, niin Chuck, Vampire diaries ja Nip/Tuck :)

    VastaaPoista
  4. Terhi: How I met your motheria oonki alkanu uudestaan kattoo alusta. ;) Kiitti vinkeistä!

    VastaaPoista
  5. Oi miten kaunis tuo oikea nimesi :) Noista tv-sarjoista sitten, jos kerta How i met your mother on maistunut, niin tykkäisit varmasti sellaisesta kuin Suits! Voisin kuvitella löytyvän Netflixistä, ihan mahtava sarja! Muutaman jakson jälkeen siihen jäi koukkuun ja piti ahmia molemmat tuottarit ;)

    VastaaPoista
  6. Jonna: Kiitos! :) Työkavereiden mukaan se on Prinsessanimi haha, joten harvoin käytän sitä kun Lotta niin paljon enemmän casual. ;) Kiitos vinkistä, pitää kattoo sitäki! vaikka en kyllä löytänyt netflixistä, mutta ehkä se sinneki jossain vaiheessa tulee! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -