Laukku top4

Mä en oo pitkään aikaan edes haaveillut uusista laukuista, koska olen kokenut että laukkukokoelmani on aika hyvä. Olen sen sijaan satsannut kenkiin ja nyt niitä alkaakin olemaan reippaasti enemmän kun laukkuja. Pariisin matka avasi silmäni taas laukkujen kauneudelle ja aloin kaipaamaan taas uusia.

1. Miu Miu Matelassé leather clutch. Tämä oli lähellä lähteä mukaani Pariisista mutta, koska se oli saman hintainen siellä kun Suomessa päätin, että ostan tämän vasta myöhemmin. Jos ostan.

2. Chanel 2.55 medium. Mallailtiin tätä vuorotellen äidin kanssa Pariisin Chanel -liikkeessä mutta reilu kolme tonnia laukusta on liikaa. Pitääkin pitää silmät auki, jos löytyisi jossain vaiheessa elämää hyvään hintaan secondhandinä tämä.

3. Mulberry Lily. Tästä olen haaveillut jo pitkään ja kirjottanutkin siitä ennen. Ja kyllä se on edelleen mielessäni.

4. Givenchy Antigona. Vaaleassa värissä. Tämä onkin uusin himotukseni. Niin kaunis!

Löytyykö teidän Wanted -listoilta samoja laukkuja? ;)

4 kommenttia:

 1. 2.-4. unelmissa täälläkin ;D Lilyn aion ostaa syksyllä, mutta todennäköisesti medium koossa :) Pitää päästä sovittamaan. Antigonan haluaisin taas klassisena mustana ja Chanelin todennäköisesti Jumbo koossa ja beige/nudena :) Chanelia tuskin tulen saamaan ihan lähi vuosiin, mutta JOSKUS sen kyllä haluan saada :D

  VastaaPoista
 2. Lindsay: Niimpä, JOSKUS. :D I agree! Arvaa olinko kateudesta vihreä kun iskäni oli tänään antanut äidille Lilyn mustana! Jouluna hän antoi äidilleni valkoisen lilyn. MÄÄÄKI HALUUN!

  VastaaPoista
 3. Mulla on kyllä chanel myös ostoslistalla heti Balenciagan jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Anniina: Balenciagat on kyllä ihana myös. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -