Oh, I didn't...

Kävin koulun jälkeen eräässä second handliikkeessä Korkevuorenkadulla. Olen kävellyt siitä ohi nyt muutaman päivän ajan kotimatkallani ja jäänyt ihastelemaan Mulberryn kenkiä ikkunassa.

Eilen illalla kun kävelin siitä taas ohi päätin, että seuraavana päivänä käyn kysymässä minkä kokoiset kengät ovat ja minkä hintaiset ne ovat. Päätin myös, että kipurajani on 200€ ja jos alle sen kengät saan ja ovat sopivat niin ne lähtevät mukaan.

Mun kun piti pysyä poissa kaupoista Pariisinmatkaan asti, joka on siis nyt viikonloppuna. Mutta hei kun unelmien kengät sattuu olemaan ikkunassa piinamassa aina työmatkan varrella!


Kengät on Tillie Bootie malliset jotka on muistaakseni viime kevään mallistoa ja sillon jo himoitsin niitä ja vielä alennusmyynneissäkin klikkasin ne ostoskoriin mutta reilu 300€ tuntui melko suolaiselta sillon. Ja kyllä, olen jäänyt miettimään näitä kenkiä ja jopa yrittäny huuto.net:stä ja ebaystä bongata näitä.


No nyt kun nämä 750€ kengät olivat vähän käytettyinä tarjolla hintaan 180€, mikä siis oli kipurajani alapuolella ei tarvinnut montaa kertaa miettiä samalla kun peilailin näitä, että ostanko vai jätänkö kauppaan. Yleensä jalkani on 37,5-38 mutta joskus myös 39 kengät on passelit ja nämä olivat juuri sellaiset passelit kolmeysit!

Kengät näyttävät kuvissa kuluneemmilta mitä todellisuudessa ovat. Kumiset pohjat (plussaa niistä muuten!) ovat ihan virheettömät ja arvioisin, että näitä on käytetty max 5 kertaa. Nyt vain vähän nahan suoja-aineella häivyttämään muutamaa jälkeä nahassa ja odottelemaan lumettomia katuja! Hih, kevät on pelastettu!

19 kommenttia:

 1. EIKÄ ! Oon etsiny noita samaisia kenkiä kissojen ja koirien kanssa :-D Mikä tuo liike on, mistä nämä ostit? Oliko muuten Mulberryä tarjolla? :) Vitsit noi kengät on niiiiiin makeet, sopis loistavasti mun ruskeisiin Hamiltoneihin - puhumattakaan sun Baysista!

  xx

  VastaaPoista
 2. Elina: Liike on ihan johanneksenkirkkoa vastapäätä, Hepsankeikka on muistaakseni nimi! Oli toiset Mulberryn kengät myös, tosin ne oli 300e. http://images.glam.co.uk/glampress_uk/mulberryboots.jpg Noi mutta Oakin värisinä! Ihanat neki, kokoa 39. :)
  Sama nainen oli tuonu sinne just noi mulberryt, louis vuitton, ysl, zanotti ja vaikka mitä ihania kenkiä! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! Ja käytännöllisetkin vielä tosiaan kun on kumipohja :)

  VastaaPoista
 4. Tanja: Niimpä, helpottaa kävelyä aika paljon vaikka korkoa onkin 12cm!

  VastaaPoista
 5. Laura: Jep, sellaisena mäki nää luokittelisin! ;)

  VastaaPoista
 6. upeat, sulla kävi kyllä hyvä tuuri! :)

  VastaaPoista
 7. Iiiiihanat! Onnea hyvästä löydöstä ;)

  VastaaPoista
 8. Milla: Joskus näinki. ;)

  Klara: Hih kiitoskiitos. ;)

  VastaaPoista
 9. Noi toisetkin nätit, tosin näissä vaan iskee kaikki ;) Eli jos joskus päätät luopua, heitä mua viestillä :D Oioi, kuulostaa herkuilta nuo kaikki! Täytyy pistää korvan taakse ja seuraavalla Hesan reissulla piipahtaa!

  VastaaPoista
 10. Elina: Haha, meinasinkin ehdottaa, että jos koen 12cm koron olevan mulle käytössä liikaa niin myyn nämä ilomielin eteenpäin sulle. :) Kannattaa, liike on nimittäin täynnä ihania juttuja aina!

  VastaaPoista
 11. Noi linkissä olevat kengät on aivan ihanat, oon kattonut niitä joskus myös mm. sinisenä ja vihreänä.

  Ihanat noi sun kengät myös :).

  VastaaPoista
 12. imlacking: Joo ne oli myös ihanat, mutta jotenki noi kiilakorot on silti enemmän mun juttu! :)

  VastaaPoista
 13. Huh kun hienot ja edullisesti sait!Tyhmää kun täällä Tampereella ei oo mitään tollasia kunnon liikkeitä, buu buu ja BUU! :D

  VastaaPoista
 14. Oona: Eikun Helsinkiin vaan second handkierrokselle! ;) Mulla on kyllä onni kun kaikista parhaat löytyy vielä ihan kodin vierestä! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -