21042013

Tänään vietin vielä vähän aikaa vanhempieni kanssa ennen kun he lähtivät takaisin Ouluun. Käytiin serkkuni luona ja syömässä lounasta Vapianossa.

Takki kirpparilta (CTRL), farkut Levi's, kengät Blink, huivi T by Alexander Wang, laukku Mulberry ja aurinkolasit Ray-Ban.

Äitini on muuten blogini uskollisin lukija. Hän on yleensä lukenut tekstini ennen kun olen julkaisemisen jälkeen itse edes ehtinyt painaa nappia "näytä blogi". Ei mene päivääkään jolloin hän ei tietäisi mitä olen blogiini kirjoittanut. Hassua sinänsä, että aina kun pyydän häntä ottamaan asukuvia niin hän ottaa niitä neljä kappaletta (vertauksena tähän niin Joonas ottaa aina vähintään 20 ja eri kulmista...), no voitte ihan käyttää matikkapäätänne nyt ja miettiä, että mikä on todennäköisyys, että joku näistä neljästä kuvasta onnistuu? ;) Minulla on tänään esimerkiksi tarjota tämä yksi kuva, koska äitini ja järjestelmäkameran tarkennus ei oo ihan vielä parhaita kavereita. No worries mum, I still love you!

No lounaan jälkeen kävin kaverilla ja sitten kotiin vähäksi aikaa hengaileen. Lähdettiin illalla vielä Joonaksen kanssa lenkille ja käytiin lopuksi hakemaan kiinalaista ruokaa ja sushia kotiin! Haluttiin vähän kaikkea jotta riittäisi sitten useammalle päivälle. Mä oon muuten outo siinäkin asiassa (sen lisäksi etten kauheesti pidä suklaasta) etten pidä sushista. Nyt lupasin itselleni, että tänään vihdoin teen sen ja maistan kaikkia paloja mutta en vain pystynyt siihen. Se hajukin etoo mua ihan liikaa, että voisin edes kuvitella laittavani niitä suuhuni!

Oon kärsiny koko viikon uniongelmista joten nyt yritän saada unta nopeasti! Hyvää yötä! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -