Esprit

Kun olin nuorempi ja asuin Oulussa shoppailukierrokseeni kuului aina Vima-tavaratalon Esprit-osaston läpi käyminen ja sieltä löytyi aina ihania vaatteita. Laadukkaita ja kauniita vaatteita, jossain vaiheessa tämä merkki kuitenkin unohtui ihan täysin kunnes viime keväänä etsin itselleni täydellistä keltaista neuletta ja kävin Forumin Esprit-liikkeessä ensimmäistä kertaa vuosiin ja huomasin, että hei täällähän on vaikka miten paljon upeita vaatteita!

Selailin Espritin nettikauppaa ja sieltä löytyi vaikka mitä kivaa! Plussaa myös siitä, että nettikaupassa on ilmainen toimitus ja palautus!
Tykkäsin myös sivulla siitä, että esimerkiksi mekot oli jaettu eri tyyleihin, esimerkiksi: Häät&Päättäjäiset, Business/työ ja arkeen. Helpottaa huomattavasti mekon etsintää jos etsii mekkoa johonkin tiettyyn tilaisuuteen! Samalla varmistaa myös sen, että jos ei ole ihan varma millainen mekko on sopiva esimerkiksi häihin niin ei mokaa valitsemalla liian lyhyttä mekkoa. ;)

Tämä farkkutakki vei minun sydämen kokonaan! Ihan täydellinen väri, leikkaus ja vielä nuo niitit! Täydellinen kesämekon kaveri.


Espritin sivuilla oli myös paljon kivoja inspiraatiokuvia, kuvia missä näkee miten yhdistää eri vaatekappaleita ja ne iskivät muhun kovempaa kun vain kuvat vaatteista yksinään. Paljon helpompi nähdä millainen vaate on kun sen näkee yhdistettynä asuun ja oikean ihmisen päällä!

Mites teihin iskee Espritin vaatteet? 


- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -