Ihanat ystävät

Miten ihanaa onkaan kun kaveri hyppää auton kyytiin ja toteaa ensimmäiseksi, että "mitä kuuluu mun lähimmät ystävät?", ja kun tuollainen lause tulee vielä mieheltä niin onhan se hei aika hellyyttävää!

Illalla töiden jälkeen iski tylsyys kun poikaystäväkin lähti yöksi töihin niin soitin kavereille, että mentäiskö vähän ajelee ja istuskelee jonnekin ja pojat oli onneksi heti messissä!

Nämä kaksi on kyllä semmosia tyyppejä, että huhhuh! Niitä harvoja ihmisiä joiden kanssa voi olla täysin 245% itsensä ja sanoa mitä tahansa, puhua todella levottomia asioita ja no, spedeillä. Eipä ihmekään kun toisen kanssa olen joskus seurustellut yli viisi vuotta ja asunut yhdessä ja toisen olen myös tuntenut yli 7 vuotta! Ystävyyksiä joista olen todella onnellinen ja kiitollinen joka päivä.

Nyt vähän HIMYMiä pyörimään ja nukkuu, huomenna taas uusi työpäivä! Hyvää yötä ihanat! :)


PS. Kiitos sinulle ihanalle lukijalle joka tänään piristit työpäivääni! Olit ihana. :> Muitakin lukijoita on tullut viime aikoina juttelee ja se on ollu tosi kivaa ja samalla todella hämmentävää! Miten minut muka joku voi tunnistaa, siltä se tuntuu. Eli jos vaikutan jäiseltä, se johtuu täysin siitä. :D

4 kommenttia:

 1. Tunnistan sut aina Stockalla, mutten ole vielä koskaan heittänyt mitään, kun en ole oikein tiennyt pitäisitkö siitä vai et! Ehkä seuraavaksi mäkin voin siis avata suuni ja toivottaa ainakin mukavaa työpäivää. ;)
  - Liina -

  VastaaPoista
 2. Liina: Tuu vaan heittää läpät! ;) Oon ihan kiva!

  VastaaPoista
 3. Oo tyytyväinen siihen, että oot pystyny jatkamaan eksän kanssa elämää kaverina. :) Ite erosin puoltoista vuotta sitten ja toivoin että oltais voitu olla vielä kavereita, mut eksän nykyinen tyttöystävä tekee hommasta mahdottoman.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Olenkin siitä tosi tyytyväinen ja onnellinen. :) Ei oo parempaa tapaa lopettaa suhdetta! Toivon myös ettei häneen elämäänsä koskaan tulisi ihmistä joka ei olisi fine sen kanssa miten läheisiä ollaan ja hän on kyllä lupaillut ettei ikinä antaisi kenenkään vaikuttaa siihen niinku mäkään en oo antanu. Kyllä jokaisen pitäisi itse saada päättää kenen kanssa on ystävä. Harmi, että sulla on käynyt noin. :/

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -