Wedding

Mikäs sen parempi hetki kirjoittaa häistä kun nyt tänään kun ollaan menossa toisiin häihin. Mennään nimittäin tänään illalla näiden häiden sulhasen pikkusiskon häihin. Siinä on varmasti tällä perheellä ollut kiire järjestelyissä kun kahden lapsen häät viikon sisällä. :D Tänään mennään tosin noihin häihin vasta ihan illalla huolehtimaan tuosta viihdepuolesta. Poikaystäväni on aika haluttu esiintyjä näihin kavereihin ja tuttujen juhliin. Mä tuun siinä ihan vain kylkiäisenä. :)

No viime viikon lauantaina meidän matka alkoi julkisilla Helsingin keskustasta Vantaalle Hämeenkylään. Joonas ehdotti ensin, että mentäis autolla kun paikka on niin kaukana mutta sehän olisi tarkoittanut minulle sitä, että olisin itse selvinpäin ja juhlissa joissa en tuntisi ketään. Ei kiitos! Onneksi julkisillakin pääsi melko hyvin.

Hääpari saapui juhlapaikalle Hummerilla, juotiin alkuskumpat, onnitteltiin uutta avioparia ja sitten alkoikin juhla. :)
Häihin kuului hyvää ruokaa ja juomaa, uusia tuttavuuksia, iloisia hetkiä, kaunista ja komeaa juhlaväkeä ja perinteisiä hääleikkejä. Sääkin suosi sillä oli luvattu sadetta mutta pisaaraakaan ei tullut. :) Voin vain kuvitella miten hysteerinen mä tuun sitten tulevaisuudessa olemaan jos omalle hääpäivälle luvataan vesisadetta...

Nämä olivat siis kesän ensimmäiset häät ja vielä kahdet edessä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Mun kaks kaveria meni juuri kans kihloihin joten innolla odotan häitä :)

    http://www.annisblog.net/

    VastaaPoista
  2. Anni S: Toivottavasti menevät naimisiin pian hih! :) Oma isoveljeni kihlasi myös tyttöystävänsä ihan vasta joten täälläkin suunnalla odotellaan tulevia häitä. ;)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -