Boyfriend jeans

Olen viime aikoina rakastunut täysin boyfriend-farkkuihin. Tai no pitäisikö sanoa, että rakastunut uudestaan? Ylä-asteella nimittäin kävin aina varastamassa isoveljeni Levikset ja käytin niitä jatkuvasti, niin kotona, hiphop tanssitreeneissä kuin koulussakin. Nykyään ne Levikset olisi mun makuuni vähän liian leveät mutta tällaiset istuvammat on ihan suosikit tällä hetkellä, niin paljon kivemmat päällä kun pillifarkut! Ostin keväällä ensimmäiset Boyfriend-farkut ja tykkään niistä kovasti mutta olen samalla kaivannut niiden rinnalle tummempia farkkuja. Olen kateellisena katsellut yhtiä Joonaksen farkkuja jotka ovat aika täydelliset mutta ne vaan painaa ihan kauheesti! Ei varmaan pysyisi mun päällä kun ovat vähän  isot ja painavat vielä. Damn you painovoima.

Löysin yllätyksekseni Gina Tricotista nämä minulle täydelliset farkut hintaan 49,95€ joten nyt on farkkujen metsästäminen ohi! Vielä kun löytäisin tummat farkkushortsit...

Toppi ja farkut Gina Tricot // Laukku DVF // Kengät Jimmy Choo

Nyt alan laittamaan itseäni kuntoon ja miettimään mitä mä tänään keksisinkään! Ihanaa lauantaita! :)

5 kommenttia:

 1. Rakastuin tuohon toppii, ihanan simppeli ja naisellinen. Onko kauaa kun oot ostanu sen?

  VastaaPoista
 2. Mä haluaisin kans, mutta vielä paljon väljemmät kuin nuo sinun. Ja niissä pitäisi olla ne kuminauhat lahkeissa. Mun mielestä ne vaan näyttää jotenkin mamma-housuilta mun päällä. Ihan asiasta toiseen, onko sulla tatuointeja?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Se on ihan vasta tullut myyntiin! :)

  Anonyymi: Noita housuja on niin paljon erillaisia, että ei auta ku lähtee sovittamaan vaan niin löytää ne itsellensä sopivat! ;) Ei, minulla ei ole tatuointeja. :)

  Ulla: Kiitti! :)

  VastaaPoista
 4. Nam ! Kyllä on vetävän näköinen yhdistelmä. Toppi + Farkut + Kaunokainen. TOIMII :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -