Nahkatakkini

Mä todellakin olen "nahkatakkinen tyttö", ihan teinistä asti suosikkitakkini on ollut bikermallinen nahkatakki. Aluksi se oli Seppälän viidenkympin tekonahkainen bikertakki jota rakastin syvästi, ja itseasiassa se on mulla vieläkin tallessa ja käytössä näiden 8 vuoden jälkeen. Se on edelleen se täydellinen takki jonka heitän päälle kun sataa vettä enkä halua pilata aitoa nahkaa olevia takkejani.

Pari vuotta sitten näin Mangossa kuitenkin täydellisen mustan nahkatakin: Täydellinen malli ja kultaiset yksityiskohdat. Miten niin se ei ollut kun mulle tehty? Mietin, että onko tää se hetki kun pitäisi vihdoin investoida aitoa nahkaa olevaan lempparitakkiin. Se oli aitoa lampaannahkaa ja niin pehmeä, että kävin sitä vain silittelemässä useana päivänä ennen ostopäätöstä. Se oli kuitenkin parinsadan euron takki joten sitä piti todellakin harkita. Lopuksi tulin onneksi siihen tulokseen, että takki on juuri sellainen joka tulee palvelemaan minua aina joten se on jokaisen euron arvoinen.


Mustasta nahkatakista se kaikki lähti ja sen jälkeen olen kotiuttanut Mangosta kaksi muutakin nahkatakkia. Tämän jälkeen taidan oppia läksyni ja olla menemättä alkusyksystä Mangon liikkeeseen, koska siellä on näemmä joka vuosi uusia ihania nahkatakkeja jotka vievät minut vararikkoon!

Tämäkään vuosi ei ollut poikkeus vaan sovitin pari päivää sitten törkeeeeeeen makeeta punaista takkia ja todettiin seurassa olleen poikaystävän kanssa, että ei mitään järkee miten siisti se oli ja niin mun tyylinen! Yön yli mietin sitten kuitenkin asiaa ja aamulla kävin sen sitten nappaamassa:

Viimeinen S-kokoinen siellä minua odotti ja nyt minulla on sitten punainen nahkatakki ja se tulee olemaan syksyllä kovassa käytössä! Minä kun just aattelin, että syksyksi haluan jotain punaista!

Mitä mieltä te ootte takista? :)

8 kommenttia:

 1. Tosi upea takki tuo punainenkin, mutta se sun ruskea takki on mun mielestä jotain aivan ihanaa :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Se on kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Wäää!! Ostit sen! Se on täydellinen! :) mieki haluun...

  VastaaPoista
 4. Maia: Ostin! Hihi se on! Oisin tänää heti laittanu päälle mutta tuolla sato/sataa vettä. :( :( :(

  VastaaPoista
 5. Auts miten upee! :) odotan jo kuvaa takista sun päällä. :) Ehkä täytyy itekin kävästä mangolla..

  VastaaPoista
 6. Heini: Eiköhän pian ole kuvamatskua takista päällä! ;)

  VastaaPoista
 7. Hieno! Tiedätkö mulle tulee tuosta mieleen Michael Jackson ja se vaan nostaa takin cooliutta, ainakin munsilmissä ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -