Auringossa

Saavuttiin ystäväni luokse Las Farolakseen sunnuntaina 18.8 aamulla ja ensimmäinen päivä otettiin rennosti ja lööbailtiin altaan reunalla, takana kun oli unta vaan pari hassua tuntia edelliseltä yöltä.

Toisena päivänä lähdettiin bussilla Marbellan keskustaan johon petyttiin kaikki aikalailla mutta siitä jatkettiin melkeen suoraan sitten taksilla Puerto Banukseen joka taas oli älyttömän kiva paikka! Jos oisin rikas voisin lomailla just siellä. Toinen toistaan hienompia jahteja ja luksusautoja rivissä niiden edessä.

Mikäs siinä siis rantabulevardia kävellessä ihaillen hienoja maisemia ja niitä jahteja samalla kun pystyi piipahtamaan mm. Jimmy Choon -, Lanvinin- ja Guccin liikkeissä.

Uskokaa tai älkää, mittari näytti vielä illalla 30 astetta ja mua paleli. Siksi neule. :D

Seuraavana päivänä taidettiin myös vain ottaa aurinkoa ja mahdollisesti käytiin myös vähän shoppailemassa. En muista. Keskiviikkona mentiin kuitenkin Fuengirolaan treffaamaan viime vuoden tapaan Mikaela ja Christiinaa, nauttimaan hyvistä drinkeistä ja käytiin me syömässäkin!
Viimesenä päivänä ajettiin Torremolinoksen vesipuistoon. Se oli mun ensimmäinen kerta vesipuistossa muistaakseni ja ei ollu mun juttu. Mä luulin et kuolen niihen lällyimpiinkin liukumäkiin. Tunne niissä oli semmonen, että "oispa tää jo ohi" ja oksennus oli lähellä. :D Olen ihan varma siitä, että ne lapset uskaltaa laskee niitä sen vuoksi, että niillä ei ole minkäänlaista itsesuojeluvaistoa! Neverever enää siis! Auringonotosta kyllä nautin sinä päivänä. ;)
Illalla jatkettiin polskimista ystäväni kodin uima-altaassa taas. Polskittiin ja spekuloitiin ketkä tulee Julkkis BBhen. Susanna Indrénistä oltiin varmoja. Siepin Sarakin ja Frederik oli aika selkeitä mutta kyllä mä nyt myöhemmin vähän niistä monista muista yllätyin kun en niitä tiennyt. Mitä julkkiksia ne semmoiset on? Haha mutta palataan takaisin siihen, että tämä tosiaan on matkapostaus!
Tähän onnelliseen kuvaan on hyvä lopettaa ja todeta, että kyllä loma on ihanaa mutta ei se kotiin palaaminenkaan ihan tyhmää oo ! Seuravaa lomaa odotellessa. :)

6 kommenttia:

 1. No nyt kun olisi joku tuollainen ihana drinkki, varjoineen kaikkineen :) Näyttää hyvältä. Tosi romanttisen näköisiä noi auringonlaskukuvat.

  Mun pitikin kysyä että seuraatko yleensä BB:tä, mä en ole aiemmin ollut kovin kiinnostunut, mutta tuo julkkis-BB kiinnostaa kyllä. Tosin yllättävää oli, että suuri osa on jo aikuisempaa väkeä.

  Oletko ajatellut tehdä postausta tuoksuistasi? Käytätkö yleensäkään mielellään hajuvesiä vai suositko vartalosuihkeita? Entä mitkä on inhokit? Onko jotain sellaista vakiotuoksua jonka ostat aina uudelleen?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: En seuraa, viime kausi taisi olla ainoa mitä edes olen ikinä vähän katsonut alussa. :D Julkkis BB kiinnosti lähinnä sen takia et halusin tietää ketkä menee taloon, sen jälkeen en ole katsonut. :)

  En ollut ajatellut mutta voisin ehdottmasti tehdä! :) Ehdottomasti hajuvedet on mun juttu. Inhokkeja on tooosi paljon mutta unohdan ne nimet aina sen jälkeen, että olen jotain sellaista tuoksuttanut, koska ne eivät ole olleet muistamisen arvoisia. :D Teen postauksen näistä piahkoin! ;)

  VastaaPoista
 3. ihania matkakuvia! :) vaikka olin vajaa kuukausi sitten turkissa niin ulkomaille ois taas päästävä ja mahdollisimman pian! :)

  VastaaPoista
 4. Milla: Kyllä lomailu kelpais vähän useemmin tosiaanki! :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Heini: Todellakin oli! :) Kiitos!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -