No you didn't...

It's official: oon maailman hemmotelluin tyttö. En tiedä miten oon ansainnut niin ihanan miehen kun Joonas on mutta jotain mä oon tässä elämässä oikein tehnyt, että olen sellaisen saanut! 

En ollut toivonut mitään synttärilahjaksi mutta silti paketin sisältä paljastui tällainen:

3.1 Phillip Lim Pashli Mini Satchel

En olisi ikinä uskonut, että tää olisi mun synttärilahja! Enkä voi vieläkään oikein uskoa tätä. :D Olin aikonut ostaa laukun ensi vuonna itse ja nyt sain sen lahjaksi!! 

Joonas kysyi, että eikö mua haittaa, että laukku on melko tuntematon suurimmalle osalle suomalaisista ja ettei sitä tunnisteta kadulla. Vastaus on, että ei todellakaan! Päinvastoin. Tykkään kalliista laukuista mutta se design on se juttu, ei se merkki. En oikein edes pidä siitä, että merkki on tosi "framilla". Todisteena voin kertoa, että ostin juuri Lindexiltä itselleni muutaman kympin laukun synttärilahjaksi, koska se oli niin hieno. :D En oo ikinä ollut mikään vuittontyttö, vaikka pari kyseisen merkin laukkua onkin mutta suurimmaksi osaksi ne laukut on musta vaan aika rumia. Niitä poikkeuksia on tietysti sitten muutamia. :)
Joonas oli keskustellut uuden työkaverinsa kanssa, sellaisen 18 vuotiaan pojan kanssa, luultavasti minun tyylistä kun laukut olivat tulleet puheeksi. Joonas kertoi, että no Lotta tykkää aika kalliista laukuista niin tämä poika oli todennut siihen, että "joojoo, siis just jostain Guessistä". :D Just näin!
Eikä se riittänyt poikaystävälleni miten häkeltynyt olin tästä lahjasta vaan lisää oli vielä tulossa illalla. Illalla Joonas odotteli autossa työpaikkani edessä kun pääsin töistä ja ojensi autossa Armanin Sí -parfyymin ja just sen rannekorun Gina Tricosta mitä katselin pari viikkoa sitten. 

Tämän jälkeen lähdettiin ajamaan paikkaan mistä minulla ei ollut mitään tietoa. Vantaan Flamingosta Joonas oli varannut meille rentouttavat savivartalohoidot ja sen jälkeen rentouduttiin hetki vielä Spa-osastolla. Vantaalta kotiin vähän laittautumaan ja illallinen ravintola Haviksessa joka oli todella hieno ja tunnelmallinen kalaravintola. En olisi voinut kuvitellakaan parempaa synttäripäivää. Olin vähän maassa siitä, että jouduin 8h olemaan töissä synttäripäivänä mutta sanotaanko, että tuo ilta sai kyllä sen unohtumaan aika nopeasti. :D
Mitä tässä voi enää sanoa? Kiitos rakas parhaista yllätyksistä ikinä, oot mun koko maailma! 

7 kommenttia:

  1. Herranjestas mitä lahjoja! Myöhäiset synttärionnittelut:)

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihan mieletöntä hemmottelua, ihan kateeksi käy :)

    Mutta on se arkinen hemmottelukin ihanaa: valmis ruoka kun tulee töistä ja tiskit tiskattuna.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Älä muuta sano! Kiitti! :)

    Anonyymi: Näinhän se on, unohtukin tossa tekstissä sanoa, että tuo minun poikaystävä kohtelee kyllä päivästä toiseen kun prinsessaa mutta nää synttärit on kyllä ihan överihemmottelua! :D

    VastaaPoista
  4. Voi että, kuulostaa mahtavalta syntymäpäivältä :) niin ihana laukku ja poikaystävä!

    VastaaPoista
  5. Elina: Sitä se todellakin oli! Ja molemmat ovat ihania. ;)

    VastaaPoista
  6. Apua niiiin upea laukku ja tuo väri varsinkin! :o Itse oon miettinyt isompaa mallia mustana tai punaisena. Tuo on jotenkin niin tyylikäs kyllä! Ihana kyllä tuo poikaystäväsi! :)

    Niin ja mietin huvikseni kun aika samoja mietteitä on merkkilaukuista, että mistä vuottoneista sitten tykkäät? :)

    VastaaPoista
  7. Elisa: Mä suunnittelin ite just tota pientä sen takia, että se iso ois ollu vähän liian dominoiva jos se ois ollu vihree. Isossa koossa ottaisin ehdottomasti mustan! :)

    Pochette on itselläni ja siitä tykkään, lisäksi on toinenkin jonka mallia en nyt tähän hätään muista! Alma miellyttää myös mutta vaan ne värikkäät kiiltonahkaiset. Sekä nuo uudemmat aitoa nahkaa olevat yksilöt on ihania! Ne klassisimmat laukut kyseiseltä merkiltä ei oo vaan oikein mun juttu mutta sopii kyllä monille henkilöille. :)

    Esim tämä on ihana:
    http://www.louisvuitton.fr/front/#/fra_FR/Collections/Femme/Sacs-a-main/products/Vivienne-LV-M94295

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -