Mardi

Otsikosta voi ehkä päätellä sen, että mulla on huomenna ranskan tentti. Opettaja neuvoi ettei saa liian kauan lukea kerrallaan, että oppiikin jotain joten minähän sitten kävin tänään lukemisen välissä sovittelemassa yhdessä 2nd hand liikkeessä täydellisiä nilkkureita samalla kun annoin aivoni harjoitella ja sulatella ranskan kielisiä numeroita. Joissa ei muuten ole yhtään mitään järkeä.

Mitä niihin nilkkureihin tulee niin olen kävellyt Fredalla sijaitsevan Amadon ohi jo useamman viikon ajan aina jääden ihastelemaan ikkunassa olevia Giuseppe Zanottin mustia nilkkureita 10cm korolla. En ole ikinä nähnyt niin täydellisiä kenkiä. IKINÄ. Tänään sitten tosiaan kävin niitä sovittelemassa mutta suureksi harmikseni ne olivat noin puoli kokoa minulle liian pienet. 37,5 oli koko mutta taisivat olla vielä aika pientä kokoa. En voi sanoin kuvata miten kamala tunne se on kun on jalassa unelmien nilkkurit jotka mahtuvat jalkaasi mutta puristavat! Siinä sitten hetken kävelin ympäri liikettä ne jalassa miettien erilaisia kiinalaisia jalanpienennysoperaatioita ja suutarilla kenkien venyttämistä mutta sitten luovutin ja palasin kotiin lukemaan ranskaa. Jonka lukemista jatkan n-y-t!

Takki ja paita Zara // Hame Gina Tricot // Kengät Seppälä // Tekoturkiskaulus H&M // Laukku 3.1 Phillip Lim

Huomenna on tentti ohi ja sillon ehtii vähän hengähtääkin, 7 päivää  töitä putkeen, koulua ja kaksi tenttiä ei oo ihan mun ideaali tilanne mutta huomenna siitäkin on päästy yli! Hyvä määää. :)

Ihanaa alkanutta viikkoa teille!

PS. Ettei viime viikko ois ollu liian helppo kaiken sen stressin keskellä niin liittymäni päätti olla toimimatta, vaihtaessa sitten toiseen vanha operaattori oli unohtanut avata lukituksen iPhonesta ja olin viikon ilman puhelinta. Voi sitä ilon määrää. Tälläkin hetkellä minulla ei ole omaa numeroa, koska numerosiirrossa menee kuulemma 1,5 viikkoa?! Toivottavasti ensi viikko on edes vähän armollisempi minulle.

10 kommenttia:

  1. Ihana asu! Ja tsemppiä tenttiin, hyvin se menee ;)

    VastaaPoista
  2. Siiis sulla on ihan älyttömän kiva blogi! Tosi ihana! Ja tykkään sun tyylistäkin paljon :))

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Riikka: Kiitti! Toivotaan näin, alan olee ihan vähän epätoivonen. :D

    Julia: Voi kiitos ihana! Aina kiva saada uusi lukija. :)

    VastaaPoista
  4. Laura: Kiitos Laura, itse olet upea! :)

    VastaaPoista
  5. Niin kaunis asu! Tykkään kyllä sun syksy pukeutumisesta ihan hulluna. Varsinkin tuo kaulus on ihanan näyttävä. :) Laukusta nyt puhumattakaan. ;)

    VastaaPoista
  6. Elisa: voi kiitos kiitos kehuista! :)

    VastaaPoista
  7. Tiedätkö, aluksi en ollut tuosta laukusta yhtään innoissani vaikka olen sitä useasti katsellut nettikaupoissa/ulkomaisissa blogeissa. Tähän sinun vihreääsi olen kuitenkin mennyt nyt ihastumaan, ja lujaa! Ehkä se on ollut se tylsä musta mikä ei ole napannut ;-D Tässä värissä laukku on upean erikoinen, nam! Pidin myös tätä pienempää kokoa jotenkin hassuna, mutta ehei sehän on ihana.

    Haha, tulipas nyt ihastusvirsi ;) Mutta mihinkäs sitä laukkutyttö ihastuksistaan pääsisi! Tilasikohan Joonas tämän mistäpäin nettiä? :-))

    Ja hei, onks sulla Instaa?

    VastaaPoista
  8. Elina: Tuo vihreä on kyllä niin nappivalinta! Olin itse ihastellut tuota vihreää ja myös mustaa mutta olen niin onnellinen, että Joonas päätti juuri tuon vihreän minulle ostaa lahjaksi! En voisi olla tyytväisempi. :) Laukku on ostettu Shopbopilta. :) Itsellänikin tuo koko hieman ensin ihmetytti kun näin tämän in real life mutta ei se olekaan yhtään liian pieni, kunnon tilaihme vieläpä! :)

    Instagramista minut löytää nimellä lottawin! :)

    VastaaPoista
  9. Mä kans pidin tota pienempää koko jotenkin tosi mininä, mutta näiden kuvien perusteella se todella vaikuttaa tilaihmeeltä! :-)

    Kiva, lisäsin sun mun seurattaviin ;)
    terkuin smallthingselina

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -