Throwback

Stressi vaan yltyy ja tämä ja seuraava viikko ei tarvitsekaan tehdä muuta kuin tuijotella koulutehtäviä ja hengitellä työpaikkani ilmaa.

Tässä muutama kuva viime kesältä kun oli vielä lepposaa. ;)

Nyt tää syventyy taas powerpointin ihmeelliseen maailmaan. Tiedättekö miten ärsyttävää on kun on visio jonka haluaa toteuttaa mutta ei tiedä miten?

PS. Kävin eilen kyselemässä lähikaupasta joulutorttuja ja glögiä. Ei ollut. Mä kiltisti odotin, että olisi edes lokakuu, että voisin alottaa joulufiilistelyn mutta ei!

2 kommenttia:

  1. Mä löysin eilen Tarjoustalosta glögiä (ja joulukalentereita ja konvehteja). En sitten kuitenkaan vielä ostanut, vaikka olen siitä haaveillut heti ilmojen viilennyttyä. Mulla on sellainen kynttilä, joka tuoksuu vähän glögille, joten se tuoksu on joka päivä mun nenässä, en ehkä enää kestä kauaa. Torttuja voisi leipoa itsekin, mutta ne valmiit on kyllä ihania.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Joo siis mä kävin nimenomaan kysymässä niitä aineksia, että vois leipoa itse mutta luumu hillo ei ollut vielä saapunut. :( Ihanaa, että on muutakin jouluintoilijoita!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -