Ihana joulunaika

Täällä päin ollaan käyty luennoilla, töissä ja fiilistelty sitä, että kuukausi vaihtu joulukuuksi! Tässä vaiheessa neuvon kaikkia laittamaan soimaan spotifysta Michael Bubblen joululevyn niin pääsee kunnolla postauksen tunnelmaan. ;)

Ettei vain itselle olisi tarpeeksi helppoa viiden kurssin kanssa, valtavan työmäärän kanssa niin aloitin opinnäytetyön kirjoittamisen vielä! Onhan se kiva kun on hommaa. Sence the sarcasm.

Joulua olen kuitenkin ehtinyt fiilistellä ja kaikki lahjat onkin jo hankittuna! Ruokapöytämme on myös muuttunut parin viime viikon aikana tonttujen lahjapaketointikeitaaksi. Tänään sain jopa viimeiset lahjat paketoitua. En tiedä olenko kertonut koskaan miten paljon rakastankaan lahjojen paketoimista? Se lähtee minulla aina vähän käsistä ja satsaan siihen paljon. Etsin tänä vuonna mm lahjapaperia neljästä eri liikkeestä ennen kun mieluisia löytyi! En edes kerro miten monesta liikkeestä lahjoihin kiinnitettäviä pieniä tarrakortteja etsittiin. Tiimarista niitä löytyi lopuksi ja siellä myyjä totesi kassalla, että "ompa epäjouluiset kortit, kivaa vaihtelua". En ole varma tarkoittiko hän sanojansa mutta minä pidän niistä! Pidän paketoimisessa nimenomaan siitä, että lahjat eivät ole sellaisia räikeitä punaisia missä on miljoona erilaista kuvaa joulupukeista vaan juurikin kauniista, rauhallisista ja harmoonisista paketeista.

Työssänikin rakastan paketoida asiakkaiden ostoksia ja nyt jouluaikaan kun meillä on
paketointipalvelut niin on se mielestäni surullista! Hehe ehkä minun pitäisi aina joulukuuksi anoa siirtoa niihin pisteisiin! Voi kyllä olla, että jos kuukauden paketoisin monta tuntia päivässä niin enää en siitä pitäisi.
Sain äidiltä ja isältäni tuliaiseksi yhdeltä heidän matkaltaan tämän joulukalenterikynttilän. Tällaiselle kynttiläfanille täydellinen joulukalenteri! Joonakselle hankinkin sitten suklaajoulukalenterin. ;)
Me lähdemme vasta jouluaattoaamuna Joonaksen kanssa lentäen Ouluun viettämään joulua minun perheeni kanssa. Tänä vuonna meillä onkin enemmän porukkaa kun viime vuonna, sillä veljeni ja hänen tyttöystävänsä on myös vanhemmillani aattona! Kiva viettää joulua isommassa seurassa. :)

Vaikka työni vuoksi lähdetäänkin niinkin myöhään Ouluun, että joudumme olemaan jouluaattoaamuna lentokoneessa sen sijaan, että syötäisiin siihen aikaan perinteikkäästi riisipuuroa niin onhan tässä koko joulukuu aikaa fiilistellä sitä joulua! Ennen jouluaattoa aijon ainakin yrittää käydä Tuomiokirkossa kuuntelemassa Lucian kruunajaisia ja käydä ihan ehdottomasti hautasmaalla viemässä kynttilöitä isoäitini haudalle. Hautausmaa joka yleensä on niin kamalan synkkä paikka on ihan äärettömän kaunis juuri ennen joulua, kunnon kynttilämeri, joten sinne menen aina tähän aikaan mielelläni.

Nyt laitan joululevyn pois soimasta ja lähden töihin! Mites teillä muilla, miten te valmistaudutte jouluun? :)

9 kommenttia:

 1. Onpa todella kaunista paperia! Mistä löysit? :) Omat lahjatarpeet ovat vielä ostamatta, kuten on myös suurin osa lahjoistakin, mutta myös pakettien näpertelystä kovasti tykkään!

  VastaaPoista
 2. Ihania paketteja! :) täällä toinen paketointi-intoilija! En ole vielä vaan löytänyt mieluisia papereita.. Mistä tuo tähtipaperi on löytynyt?

  VastaaPoista
 3. Kauniita paketteja olet tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Elina: Valkoinen paperi on Anttilasta ja kultainen on Prismasta. :) Näpertely on ihan parasta!

  Anonyymi: Kiitos! Tähtipaperi on omaa suosikkiani ja se on Anttilasta, toinen oli lähinnä semmonen paras mitä Prismasta löytyi loppuneen tilalle. :D

  Anonyymi: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Hei, osaatko sanoa kuinka paljon korsin hamilton mini maksaa Helsingin Stockmannilla?
  :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Ääk nyt en kyllä osaa sanoa! Oisko jotain 150-200€ välillä?

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -