A day off

En muista milloin viimeksi oltaisiin poikaystäväni kanssa saatu viettää yhteistä vapaapäivää näin viikonloppuna. Viikonloppuna vapaapäivät tuntuvat jotenkin paljon enemmän vapaapäiviltä kun mitä viikolla. En malta odottaa sitä elämänvaihetta milloin minulla olisi aina viikonloput vapaita!

Tänään ollaan käyty Joonaksen isällä kyläilemässä ja keskustassa hoitamassa vähän asioita, mm vaihdettu valuuttaa Lontoon matkaa varten. :) Illemmalla mennään vielä illalliselle minun isäni kanssa.

Käytiin aikaisemmin viikolla pitkästä aikaa kirppareilla ja olin niin onnellinen kun löysin tuon kuvissa näkyvän takin. Olen halunnut tällaista koko talven ja useaan otteeseen meinannut sortua ostamaan överihintaisia takkeja, koska edullisia ei vain ole löytynyt. Onneksi en kuitenkaan sitä ole tehnyt sillä tämä löytyi kirpparilta 15€ hintaan! Naureskelin itsekseni, että jos 18-vuotiaalle Lotalle olisi esitellyt tätä takkia olisi hän todennut takin olevan tanttamainen. Maku on siis tässä kohta 5 vuoden aikana (HUI siitä on niin pitkä aika kun täytin 18!!) muuttunut, kehittynyt ja ehkä siis jopa vähän aikuistunut.

Takki Second Hand // kengät ja paita H&M // farkut Dr Denim // huivi Acne // laukku 3.1 Phillip Lim // rannekorut Gina Tricot

Olen muutenkin pohtinut tyyliäni viime aikoina ja tullut siihen tulokseen, että en osaa oikein määritellä tyyliäni. Mutta periaatteessa taas miksi pitäisi? Välillä vedän korot jalkaan ja hienostuneen villakangastakin päälle, seuraavana päivänä pukeudun UGG-kenkiin ja lämpimään parkaan ja viikon päästä minuun saattaa törmätä nahkatakissa ja Converset jalassa. Minulla on muutamia tyyli-idoleita ja haluaisinkin ottaa heistä enemmän mallia ja tehdä vähän rohkeampia asuvalintoja. Minun tavoitteeni onkin päästä siltä tylsältä comfortzonelta pois ja kokeilla kaikkea siistiä! Monet kuvailevat tyyliäni klassisena ja itse kuitenkin yhdistän tuon sanan liian usein tylsään. En halua missään nimessä, että tyylini on tylsä. Nyt on siis ehkä parempi aika kuin koskaan lähteä Lontooseen ensi viikolla vähän ottamaan inspiraatiota katutyylistä!

PS. Huomenna on tulossa videota blogiin, jota ehdittiinkin jo toivoa. Hassua miten samana aamuna olin kuvannut videon valmiiksi kun sain kommentteja siitä miten video ois kiva! :)


10 kommenttia:

 1. Vitsi mikä löytö tuo takki! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä sun tyyli on ihana, eikä todellakaan tylsä! :) Ja heh, olin pari päivää miettiny että vois ehdottaa sulle videon tekemistä, ja tulin sit ehdottaan x)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos! :) Hih, videota tosiaan on tulossa huomenna aamulla. ;)

  VastaaPoista
 4. Lotta om ni har tid så fa till bicester village c1 h utanför London, de e en märkes outlet village. Jag tyckte ivarje fall massor om! :) - Jessica

  VastaaPoista
 5. Jessica: Tack för tipset men vi har så lite tid att vi hinner int fara! Annars sku ja nog verkligen villa fara dit. :D

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva asu, ja mahtava löytö tuo takki!:)

  VastaaPoista
 7. Hei, tosi mahtava opetus-video :) kiitti vinkistä! siinä oli monta hyvää!!!

  VastaaPoista
 8. Kiitti vinkistä, oli tosi mahtava opetusvideo! Oli tosi monta hyvää vinkkiä, joita on pakko heti päästä kokeilemaan. /Sari

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -