London shopping

Lontoon shoppailut pysyivät melko maltillisissa määrissä ja suurinosa ostoksista oli etukäteen harkittuja.  Ainoastaan muutama vaate tuli ostettua heräteostoksena joten laukun ylipainosta ei todellakaan ollut huolta kotimatkalla. :)

Saint Laurentin cardholder. Tästä kirjoittelinkin jo aiemmin tänä vuonna ja ostospäivästä asti tämä on kulkenut laukussani mukana päivittäin.

Essie kynsilakkoja 2 kpl. Nyt harmittaa etten ostanut näitä enemmän, ovat nimittäin ihan loistolakkoja! Hinnat olivat huomattavasti suomen hintoja alhaisemmat.

Isolieristä hattua olen etsinyt jo kuukausia! Tämä on New Lookista eikä tämäkään täydellinen ole. Ei nimittäin istu kovin hyvin päähäni vaan lähtee koko ajan nousemaan. Mutta ajaa asiansa siihen asti, että löydän aivan täydellisen! Paitakin on uusi, Bershkan alennusmyynneistä bongattu muutamalla punnalla. PS. Huomaatteko hiuksissani jotain uutta? ;)

Victoria's Secret oli pakollinen juttu kun pääsi Lontooseen. Hinnat olivat katossa mutta heidän alusvaatteensa ovat minusta ihania! Mukavia päällä ja kivan näköisiä. :) Midnight Dare:sta tuli uusi lempparivartalovoiteeni. Tuoksu on ihan älyttömän kiva, ostin tätä samaa myös parille kaverille synttärilahjaksi ja hekin tykkäsivät hirmuisesti.

Alennusmyynnit olivat aikalailla ohitse Lontoossa kun käytiin mutta muutamia alelöytöjä tuli silti tehtyä, mm kesälle jumpsuit, kengät ja tuo kuvassa näkyvä paita. :) Lontoo on kyllä shoppailijan paratiisi.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania ostoksia! On kyl oikeesti tosi vaikea löytää hyvin istuvaa hattua. :O Toivottavasti "se oikea" löytyy! :>

  Mä tein just blogiini postauksen Essiestä. Ne on niiiiiiin parhaita!

  VastaaPoista
 2. Milla: Niinhän se on, että halvalla ei meinaa hyvää löytyä. Nuo onesizet kun ei millään voi sopia kaikille. :S Ne on, pitää käydä kurkkaamassa sun blogia! :)

  VastaaPoista
 3. Elisabete: Jep oon niin tyytyväinen noihin! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -