Miniloma Lontoossa osa 3

Maanantaina lähdettiin aamusta Notting Hilliin joka on yksi mun lempialueista Lontoossa. Notting Hillissä on kauniita rakennuksia, paljon antiikkiliikkeitä ja vähän erikoisempia pikkuliikkeitä ja Portobello Road:lla on tunnetut markkinat viikonloppusin mutta näin maanantainakin siellä oli tosi kiva tunnelma eikä ollenkaan ruuhka. Täällä saattaa myös bongailla julkkiksia sillä alue on myös heidän suosima asuinalue! Viime reissulla Jake Gyllenhaal ihan kirjamellisesti törmäsi matkaseuralaiseeni. Ja löytyihän sieltä se kiva takkikin! Notting Hill alue on muutenkin kovasti mieleeni sillä yksi all-time favorite elokuvistani on juurikin Notting Hill.


Notting Hillin jälkeen otettiin bussi keskustaan ja pyörittiin vielä viimeiset tunnit ennen kun piti palata hotellille hakemaan laukkuja ja suunnata lentokentälle.


Otettiin bussi hyvissä ajoissa hotellille päin ja ihmeteltiin miten yhtäkkiä bussi pysähtyi yhteen risteykseen pidemmäksi aikaa. Huomattiin, että paikka oli täynnä poliisiautoja ja ambulansseja ja, että ihan yläpuolellamme pörräsi pari helikopteriakin. Ihmisiä oli kerääntynyt valtavasti teille kuvaamaan ja ihmettelemään myös. Hetken päästä kuljettaja kuulutti, että tässä menee hetki vielä, koska ilmeisesti henkilö on jäänyt kuorma-auton alle ihan lähellä ja, että tiet ovat suljettu kunnes pelastustyöntekijät saadaan paikalle. Siinä sitten liikenne pysähtyi ison risteyksen kohdalla ja pelastushelikopteri laskeutui aivan bussimme eteen! Hurjan jännittävää oli nähdä miten koko liikenne pysähtyi ja pelastushenkilöt juoksivat onnettomuuspaikalle. Me oltiin niin lähellä hotellia tässä vaiheessa, että käveltiin siitä sitte hotellille. Onnettomuuspaikan ohi kävellessä nousi kyllä elämän arvostus aika paljon taas. Nainen oli ilmeisesti jäänyt puristuksiin isojen renkaiden alle ja myöhemmin googletettiin lentokoneessa, että miten onnettomuudessa sitten kävi ja hengenhän se sitten oli vienyt. :(

Ihmettelin kovin tätä Englantilaisten tapaa ylittää tie ihan pienistäkin väleistä mutta harmi, että tuollaisen sitten täytyy viedä jonkun henki!


On ehkä vähän outoa todeta tuollaisen jutun jälkeen, että reissumme oli aivan ihana mutta tuo tosiaan oli viimeinen asia minkä ehdimme Lontoossa kokea.

Aijomme ehdottomasti lähteä uudestaan Lontooseen kunhan vain aikaa on. Minulle tämä oli toinen kerta Lontoossa ja Joonas on lapsuudestaan asunut kuusi vuotta Lontoossa. Muitakin kaupunkiminilomia aijotaan varmasti tulevaisuudessa tehdä, nuo kun ovat ihan täydellisiä irtiottoja arjesta!

Kiinnostaisiko teitä nähdä reissun ostoksia? ;)

4 kommenttia:

 1. Mistä noi sun aurinkolasit on? Ne on ihanat!:)

  VastaaPoista
 2. Jasmiina Hakala: Kiitos, ne on Le Specsin. :)

  VastaaPoista
 3. Tuli kamala Lontoo-kuume näitä kuvia katsellessa, onneksi kesäkuun alussa pääsen sinne taas :) Toi sun harmaa takki on muuten tosi ihana!

  VastaaPoista
 4. Riikka: Kesällä Lontoo onkin vieläkin kivempi! :) Mulla on vähän ristiriitaset tunteet sen takin kanssa, se on nimittäin minustakin ihana ja lämmin MUTTA se lihottaa mua ihan hirveesti haha. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -