Transparent

Heräsin tiistaiaamuna siihen, että ovikello soi. Olin niin unessa etten ollut varma edes soiko se oikeasti joten sanoin Joonakselle "ovikello taisi soida, etkö tee mitään asialle". Haha, minä prinsessana en tietenkään aamuisin nouse ylös sängystä ja avaa ovea. Postin lähettihän se siellä ja toi minun joku aika sitten Ebaystä tilaamani paketin!

Olen halunnut jo pitkään läpinäkyvän laukun jostain syystä. Zaralla oli näitä viime kesänä myynnissä mutta en raaskinut maksaa siitä niin paljoa. Tämän sain ebaystä tilattua kympillä.


Juttelin miespuolisen kaverini kanssa sitten puhelimessa samana päivänä ja kerroin uudesta laukkutilauksestani johon hän totesi, että "ethän sä Lotta oikeesti voi käyttää läpinäkyvää laukkua, suthan ryöstetään heti" ja lisäsi vielä "mä muuten ostin just uuden ulkooven kotiin, se on läpinäkyvä, tervetuloa varkaat". Ymmärrän tämän pointin täysin mutta hei, kyllä ne varkaat varmasti iskevät ihan yhtä helposti laukkuun josta ei näy läpi. Siellähän yleensä on kuitenkin ne samat jutut sisällä: avaimet, älypuhelin ja lompakko. Miten kallis luksuslaukku on turvallisempi vaihtoehto kun tämä läpinäkyvä. Kyllähän sekin laukku viestii muka, että "täällä on rahaa". Näissä tapauksissa varkaille saattaa vaan tulla vain kovinkin isona pettymyksenä ettei laukussa olekaan rahaa vaan ulkokuori saattaa pettää kun viimeiset hilut on käytetty tuotteisiin hihi!

Joka tapauksessa minä tykkään läpinäkyvästä laukustani.

6 kommenttia:

 1. Eiks tommosia laukkuja oo myös semmosina missä on valmiiksi joku pussi sisällä? Oon muistaakseni joskus nähnyt sellaisia.

  VastaaPoista
 2. imlacking: Hyvinkin mahdollista, että on! :)

  VastaaPoista
 3. Oon jostain hämärästä syystä ollut läpinäkyviä laukkuja vastaan, mutta nyt sait mutkin himoitsemaan vastaavaa omaksi! Näyttää muutenkin tyylikkäältä, hyvä löytö :)

  VastaaPoista
 4. Wilma-Jan: Mullakin on ollut vähän sama juttu mutta sitten näin viime kesänä parilla lempibloggaajalla läpinäkyvän laukun ja se oli menoa sitten vaan! ;) Tää laukku oli vielä upeempi kun mitä Ebayn sivuilla joten täydellinen löytö! :)

  VastaaPoista
 5. Ainakin Charlotte Olympialla tosiaan on sellaisia missä on pussi, mutta ne tosiaan maksaa jotain 1000e, osa alle ja osa päälle :D. Jossain oli ainakin Iso-Britannian lippu ja mitä Polyvoresta ja hakukoneella kattelin, löytyy niitä myös todella monenlaisia.

  VastaaPoista
 6. imlacking: Joo ihan tonnia en olisi valmis maksamaan haha. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -