Kuulumisia

Mitä kuuluu? Mulle kuuluu hyvää. Nautin siitä, että kevät on alkanut, valoa on ulkona päivisin ihan älyttömästi, unelmoin uusista kengistä, iloinnut siitä, että naapuriimme on avannut uusi ruokakauppa. Rakastan tätä paikkaa missä asutaan: samalla tiellä on kaksi ruokakauppaa, nurkan takana kolme eri kukkakauppaa, kuntosali on parin minuutin kävelymatkan päässä ja muutenkin ravintoloita, pieniä kauppoja, kampaamoja ja viihtyisiä kahviloita. Tänäänkin aloitin aamuni pukemalla farkut ja Joonaksen farkkupaidan päälle, aurinkolasit päähän ja lähdin ostamaan kukkia. Aika ihana aloitus viikolle. :)


Fiilistelen myös sitä, että harjoittelu alkaa viikon päästä. Lisäksi olen ollut ihan älyttömän kiireinen koko edellisen viikon ja totta puhuen hirveän stressaantunutkin mutta silti fiilis on aika hyvä. Viime keskiviikkoa sain tosiaan kuulla, että pääsin harjoitteluun siihen paikkaan mikä on ollut tavoitteenani siitä asti kun aloin opiskelemaan. Aika dream come true siis. :) En aijo täällä blogissa sen enempää paikasta puhua sillä haluan pitää yksityisasiat ja työn tämän blogin ulkopuolella mutta voin kertoa, että olen kovin onnellinen!


Joonas oli viikonloppuna ekoilla lomilla ja harmikseni olin töissä myös koko viikonlopun mutta onneksi iltaisin ehdittiin iltaisin kuitenkin hengailla kotona tekemättä mitään sen erikoisempaa. Hyvä puoli siinä, että poikaystävä on viikot poissa kotoa on tosiaan se, että minulla on nyt kaksi vaatekaapillista (tai no meidän vaatekaappi on yksi yhteinen joten kaksi puolikasta kai?) vaatteita mitä käyttää ja olenkin tätä hyödyntänyt viime aikoina aikalailla. :D

Kuvissa näkyvät Jimmy Choot ovat kengät jotka tilasin viime viikolla. Ostin ne, koska halusin. Tarvitseeko nainen muka jotain muuta syytä siihen, että ostaa kengät? Kengät eivät kuitenkaan olleet ihan minua varten, tuo kärki oli vähän liian terävä minun makuuni. Kenkien väriin olen aivan hurahtanut ja sen vuoksi harmittaakin vähän palauttaa nämä.


Nyt mä lähden koulua kohti ja tästä päivästä on tulossa pitkä joten olen iloinen, että aikaa oli tänään tällaiselle vähän rauhallisemmalle aamulle. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Ihanat kengät ja kauniita kuvia :)

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Onnea harjoittelupaikasta!! :)

  VastaaPoista
 3. Ostin ne koska halusin: ah ihanaa totuutta ja ylpeyttä :) ! Just noin :) !

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -