Louboutineihin uudet pohjat

Kun muutama vuosi sitten ostin ekat Christian Louboutinin kenkäni tiesin, että niihin pitäisi käydä laittamassa kuminen puolipohjallinen mutta sen laittaminen jotenkin aina vain jäi. Ajattelin, että uusi puolipohjallinen näyttäisi rumalta ja lykkäsin sitä aina vain. Kuitenkin joka ikisen käyttökerran jälkeen katsellessani pohjia alkoi melkein itkettää. Kuvista huomaatte ehkä miksi...


Jep. Käytössähän tuo kuluminen ei pahemmin näy mutta joka ikinen kerta kun otan kengät pois jalasta niin tiedostan pohjien kulumisen ja se on tosi ruman näköistä! Tämä ongelmahan ei siis ole ainoastaan Louboutineissa vaan kaikissa kengissä joissa on nahkapohja. Louboutineissa se vain näkyy niin selvästi punaisen värin vuoksi. Chanelin ja Jimmy Choon kengät olen myös käyttänyt suutarilla ja niissä on myös tätä nykyään uudet kumiset puolipohjat.

Pohjia katselemalla ei varmaan tarvitse miettiä kumpia kenkiä olen käyttänyt enemmän. :D Mustat kengät ovat olleet ahkerassa käytössä kun taas kukkakuvioisia olen käyttänyt ainoastaan kaksi kertaa. Niiden kanssa olin päättänyt odotella pohjien laittoa, ettei pohja kulu pahemmin.Tämän operaation jälkeen ennustan näille kengille kiireistä kevättä ja kesää. ;)

Pari viikkoa sitten otin itseäni niskasta kiinni ja kiikutin kenkäni suutarille. Täältä Helsingistä löytyy Tehtaankadulta suutari jolla on näitä punaisia pohjia. Nykyään löytyy itseasiassa kahta eri sävyistä punaistakin, hieman kylmemmän sävyistä ja uutta vähän lämpimämpää ja kuulemma myös kestävämpää pohjaa. Itse valitsin tämän lämpimämmän sävyn sillä se sopi mielestäni paremmin Löbäreiden punaisen pohjan kanssa yhteen, vaikka se toki edelleen vähän eroaa nahkapohjasta. Mustia pohjia en ikinä laittaisi näihin kenkiin, sehän pilaisi kokonaan kenkien jutun!


Hintaa puolipohjallisten laitolla on 24,50€/pari. Tuntuuhan se vähän hullulta maksaa ensin kengistä monta sataa ja sitten heti viedä suutarille mutta hei, jos maksaa ensin maltaita kengistä niin eipä tuo parikymppiä ole enää summa eikä mikään siihen, että kengät pysyvät parempina pitkään. :)

Pieni varoituksen sana teille joiden suunnitelmiin kuuluu Louboutinejen ostaminen: Näihin jää koukkuun! Kengät eivät voita mukavin kenkä -palkintoa mutta silti nämä ihastuttavat niin. Ennen kun ostin ensimmäisen parini niin haaveilin näistä piiiiiitkäään. Mietin, että en minä tarvitse kun sen yhden parin. Simple Pump 70. Se oli se pari jota parin vuoden ajan kävin kyselemässä Nina's:lta ja vihdoin kun sitä oli tullut minun koossani myyntiin niin olihan ne pakko ostaa. ;) Kun poikaystävä halusi ostaa toiset Löbärit synttärilahjaksi niin en laittanut vastaankaan.

Tällä hetkellä haaveilen nudeista, punaisista, piikillisistä, sitruunan keltaisista ja mintun vihreistä Christian Louboutineista. Voi tätä kenkämaniaa. :')

7 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää. Tosin itse en voisi enkä osaisikaan noilla kävellä, mutta kauniit ne on katsella.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kauniita nämä kengät nimenomaan ovat! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Voisitko hieman selventää, kun olen ihmetellyt tätä että Louboutinit eivät ole kovin mukavat jalassa. Tarkoitatko sillä että kun ovat korkokengät vai sitä että korkokengistä (eri merkkejä jos vertailee)niin Louboutinit eivät ole niihin verrattuna niin mukavat jalassa? ; o Itselläni ei ole vielä punapohjaisia, mutta muita merkkejä löytyy mitkä mielestäni ovat olleet erinomaisia jaloissa. ( tukeva lesti, korko yms). Pohdinkin tässä kannattaako niihin sijoittaa jos saan muilta merkeiltä parempia?:/
  -V

  VastaaPoista
 4. V: Näissä minun kengissäni ei ole lainkaan platoota ja korko on tosi ohut joten sen vuoksi eivät ole mitenkään älyttömän mukavat taikka tukevat. Luulen, että tämä on kuitenkin sama kaikissa samannäköisissä kengissä. Minulla vaikeuksia teettää nimenomaan tuo ohut korko, paksummissa ja korkeammissa koroissa kun ei ole mitään valittamista. Lesti näissä Christian Louboutineissa on käsitteekseni vähän kapeampi lesti kun yleisesti. :)

  VastaaPoista
 5. Voi eii, tiedän niin tuon tunteen, yhdetin Louboutinit löytyy kaapista ja muutaman käyttökerran jälkeen, hehheh, pohjat ei ole kivat... Mietinkin, että pitäisikö ne seuraavalla Helsingin reissulla ottaa mukaan. Menikö siellä kauan laittaa nuo pohjat? Ja olitko ihan täysin tyytyväinen, että uskaltaa viedä sinne? :d Mutta ihania ne on!

  VastaaPoista
 6. Rosa: Mä olin kyllä tosi tyytyväinen tuohon tulokseen, ei mitään valittamista. Kengät olivat valmiit parissa päivässä. Tosin yhtiä kenkiä olen nyt odotellut monta viikkoa. :S

  VastaaPoista
 7. Hei Lotta. Tehtaankadulla on suutari vaihtunut puolisen vuotta sitten ja miten uusi yrittäjä siellä asentaa Louboutin punaisia pohjia en tiedä. Meiltä kyllä saa punaisia pohjia (tietty asennettuna) kahta eri sävyä ja paksuutta. Paksuudet 1 ja 1,8 mm. Olemme aikoinaan perustaneet Viiskulman Suutari nimisen liikkeen ja myytyämme sen vuonna 2009 olimmekin vuosia pois helsingistä. Olemme palanneet ja toimimme nykyään nimellä: Suutari Haukanvuori Fleminginkatu 21 Helsinki/Harju/Kallio. Tervetuloa :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -