Mintunvihreän comeback

Viikonloppu suhahti ohi taas niin ennätysnopeasti ettei mitään rajaa! Reilu tunti sitten palasin kotiin Upinniemestä missä kävin Joonaksen heittämässä takaisin lomilta. Yleensä Joonas ottaa auton itse mutta nyt kun hän on poissa kaksi viikkoa putkeen niin eihän sitä tiedä vaikka tarvisin itse sillä aikaa autoa johonkin joten siksi minä hänet sinne vein. Tuo upinniemen matka on muuten pimeällä varmasti pelottavin jota olen koskaan ajanut. Mutkikas, mäkinen ja pilkkopimeä. Kyllä olisi äiti ja iskä ylpeitä tyttärestään kun näkisivät kun ajan! Minä joka vielä pari vuotta sitten pelkäsin autolla ajamista kuollakseni, varsinkin tuota omaa manuaalivaihteistollista. Nykyään autolla ajaminen on minusta ihanaa. Radio täysillä ja täysillä mukana laulaminen on jotenkin todella vapauttavaa.

Alla näkyvä asu oli päällä sunnuntaina kun käytiin vaan ruokakaupassa ja ostamassa sukkia. Mihin ne sukat oikeesti katoaa?! Ostan yleensä vain mustia sukkia sen vuoksi, että niitä voi sitten yhdistellä miten sattuu mutta silti jotenkin ne katoaa. Emmä vaan tajuu!

Tekonahkatakki Mango // Paita ja laukku Gina Tricot // Farkut Dr. Denim // Korvakorut Chanel // Kengät Dinsko

Asussa näkyy pitkästä aikaa yhtä lempiväreistäni, mintunvihreää. Blogiani pidempään seuranneet ehkä muistavat miten pari vuotta sitten minulla oli kaikki mintunvihreää ja nyt se on tänä keväänä tehnyt comebackin. ;) Paita löytyi lauantaina Gina Tricotista 15€:lla ja siinä on ihana avonainen selkä joka ei nyt takin alta valitettavasti näy kuvissa mutta ihana se on. :)

Nyt kello näyttää sen verran, että mun on pakko alkaa nukkumaan. Tämä päivätyö on tehnyt lyhyessä ajassa ihmeitä mun unirytmille. Mä ihan oikeesti herään viikonloppusinkin ilman herätystä 7-9 aikaan. Aikasemmin oon ollu siis tosi paha yökukkuja ja helposti vielä kolmen aikaan yöllä ollut hereillä. Melatoniini on myös ollut kaveri usein univaikeuksien vuoksi mutta nykyään nukun helposti ilman sitäkin. Tähän on hyvä lopettaa siis, hyvää yötä ihanat lukijat! :)

12 kommenttia:

 1. Löysin sun blogin noin kuukausi sitten ja luin samantien kokonaan läpi. Voi vitsit sä pamahdit samantien mun lempibloggaajaksi! Ihania vaatteita ja muutenki elämäs vaikuttaa vaan niin ihanalta :-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Voi miten ihana kuulla, kiitos! :) Niinkin kliseiseltä kuin se kuulostaa niin: Elämä on ihanaa kun se oikein oivaltaa. :) Mä oon aidosti sitä mieltä, että lähtökohdat onnellisuuteen on kiinni siitä omasta asenteesta.

  VastaaPoista
 3. Tuo takki on kyllä kuin sulle tehty. Ihana asu taas!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Oon samaa mieltä takista. ;) Kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Mitä sä teet työksesi nyt? :) mitä olet opiskellut?

  VastaaPoista
 6. oo kynnetkin lakattu sävysävyyn! vois itekkin joskus kokeilla ;)

  VastaaPoista
 7. Karoliina: Joo se tuo kivan lisän vielä. Toisaalta haluaisin kokeilla vaaleata asua ja punaistaa kynsilakkaa sen vuoksi, että siinäkin olisi sitä jotain. :D

  VastaaPoista
 8. Sulle sopii iha törkeen hyvin tommone kiree ponnarikampaus! Joka kerta ku itelleni koitan, ni petyn ku ei jotenkaan sovi mun kasvoille tai sitten se on vaa tottumisesta kiinni ;D Kaikinpuolin kiva blogi muutenkin! :--)

  VastaaPoista
 9. Milla: Kiitos! :) Hyvä, että sopii. Tää on nimittäin se kampaus mikä mulla on joka päivä melkein. :D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Anteeksi, kommenttisi oli mennyt näemmä roskapostiin joten en heti sitä huomannut. Teen tällä hetkellä siis harjoitteluani eli oman alan hommia eli siis markkinointia. :)

  VastaaPoista
 11. Voi moro, ehkä siistein takki mitä olen nhnyt vähään aikaan. Wau!

  VastaaPoista
 12. Ansku: Älä muuta sano, tuo on niin omaki lemppari tällä hetkellä. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -