Persoonallinen lahja poikaystävälle

Halusin antaa Joonakselle jonkun erityisen lahjan kun pari viikkoa sitten oli toinen vuosipäivämme. Mietin hetken mikä se voisi olla ja kun sen keksin niin eikun vain Etsystä etsimään sopiva lahjan tekijä. Etsy.com on siis sivusto jossa ihmiset voivat myydä itsetekemiään esineitä, koruja, asusteita ja vaikka mitä muuta. Ja meille vähemmän käsistään taitaville tämä on siis paikka mistä näitä voi ostaa! Mä rakastan itse askartelua mutta ihan tuo kupariin kaivertaminen ei minulta suju. ;)

Lahjaksi halusin siis teettää kitaraa soittavalle poikaystävälleni plektran ja kerta plektra on englanniksi pick niin mikä olisikaan sopivampi lause kirjoittaa siihen kun "I pick you forever" ja lisäksi halusin siihen kaiverrettavaksi vielä päivämäärän jolloin me aloimme seurustella. :)

Instagramissa minua seuraavat näkivätkin nämä kuvat jo pari päivää sitten (seuraa @lottawin).


Yleensä täällä blogin puolella näkyy lahjoja mitä saan poikaystävältäni mutta ei sitä mitä itse annan hänelle. Tuntuu jotenkin hölmöltä kirjoittaa niistä mutta tämän halusin näyttää, koska ajattelin, että joku voisi saada tästä inspiraatiota jos jollain muullakin on vaikka kitaraa soittava poikaystävä/tyttöystävä. :)

Ainakin Joonas oli tästä lahjasta kovinkin häkeltynyt ja munkin mielestä se meni heittämällä top-listan kärkeen lahjoista mitä hänelle olen antanut. Sieltä löytyy mm. myös Jopo-polkupyörä ja kanavapaketti jolta näkyy kaikki vapaaottelumatsit. Hyvän lahjan ei todellakaan tarvitse olla kallis. Riittää, että siinä on ajatus mukana. :)

Toinen kiva vähän tällainen "DIY"-juttu joka toteutettiin viime viikolla ovat nämä Design Letter -mukit. Tai no meillä ne ei toimi mukeina vaan kukkaruukkuina. Nyt ikkunalaudalla komeilee kolme kirjainta jotka muistuttaa meitä ilosta, JOY. Näitä mukeja saa ostettua ainakin Stockmannilta ja maksavat 13,90€ kappale. Noiden kasvien etsiminen olikin sitten vähän vaikeampaa kun ei meinannut löytyä tarpeeksi pieniä. Noitakin jouduin vähän pienentämään mutta ainakin musta ne näyttää nyt hyvältä! :)


Mitä mieltä te ootte lahjaplektrasta ja kukkaruukuista?

5 kommenttia:

 1. Tosi ihana lahja! Mä uskon, että Joonas varmasti arvosti lahjaa. Joka kerta tän jälkeen, kun se rämpyttelee kitaraa tuolla, sä tulet sen mieleen. Aika romattista! :>

  Kasvit näyttää tosi kivoilta. Hauska idea!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
 2. AIVAN ihana idea! Meillä on kymmenen vuotta plakkarissa ja lahjat vähän hiipunu vuosien varrella... mutta eipä me sen takia seurustellakkaan. Ja apua en tarkota että te seurustelisitte sen takia, en vaan osaa muotoilla tota paremmin! :D <3

  VastaaPoista
 3. Milla: Niinpä! Mä toivon vaan, että tolla voi soittaa ku se on kuparia. En tiedä kitaroista niin paljoa mutta toivotaan et toimii. :D

  Klara K: Mä rakastan lahjojen keksimistä ja antamista niin paljon, että varmasti vielä 50 vuoden päästä niitä suunnittelen innoissani ja toteutan. ;) Kymmenen vuotta on huikeesti, onnea siitä! :>

  VastaaPoista
 4. Kyllähän sellainen uniikki ja mietitty lahja on mieluisampi kuin joku sukkapaketti. Noiden lahjojen kanssa on niin helppo toisaalta pahoittaa toisen mieli, siksi jotenkin pelkään jopa lahjojen antamista.
  Tiedän erään nuoren neitokaisen, joka sai mummoltaan synttärilahjaksi hammasharjan...Ei sillä mitenkään viitattu siihen, että pitäisi useammin pestä hampaita, mutta tämä tyttö on kai vieläkin loukkaantunut.
  Itse en siis omaa luontaista kykyä tuohon lahjojen hankintaan ja se aina tuottaa päänvaivaa. Mutta tosiaan ihanaa jos joku on mulle jonkun erikoisemman lahjan miettinyt.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Voi ei, emmä ikinä osais ottaa lahjaa (jotain hammasharjaa) loukkauksena. :o Nettiä selailemalla saa helposti hyviä ideoita lahjoihin jos ideat ei tule luonnostaan! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -