Arjen pieniä iloja

Elämä on ihanaa kun osaa iloita pienistä asioista. Niin kuin siitä, että on perjantai. Tai siitä, että pystyi tekemään etätyötä tämän päivän kotoa käsin. Tai, että opin tänään uuden tekniikan nutturan tekoon. Sekin on yksi syy olla iloinen, että saa parkkipaikan Stockan autohallista ihan täydelliseltä paikalta.

Viime perjantain ilon aiheita oli ehdottomasti se kun en ollut saanut parkkisakkoja. Täällä päin parkkipirkot ovat erittäin tehokkaita joten kun töihin mennessä parkkeerasin auton tien viereen mistä en ollut ihan varma kauan siinä sai olla ja olin jo henkisesti valmistautunut siihen, että sakot tulee niin oli erittäin ihana huomata ettei lappua ollut tuulilasin päällä! Arjen pieniä ihania hetkiä. :)

Tässä vielä tämän päivän asua kun käytiin lounaalla ja keskustassa ostamassa Joonakselle jotku vedenpitävät hanskat (?!?!).

Nahkatakki Mango // Paita Bik Bok // Farkut Dr. Denim // Kengät Zara // Kaulakoru Glitter // Aurinkolasit H&M // Laukku Louis Vuitton // Korvakorut Chanel

Tästä viikonlopusta tulee kiva. Ihan kohta lähdetään hakemaan vanhempiani lentokentältä ja huomenna mennään heidän kanssaan KOM-teatteriin katsomaan Vadelmavenepakolainen joka on ollut To do -listalla aivan liian pitkään! Huomenna on myös ystäviemme pienen tytön ristiäiset joten kiva päivä tulossa! :) Hyvä viikonloppua teillekin, toivottavasti saamme nauttia edes vähän auringosta!

2 kommenttia:

  1. Filmitähti :) Tuo nuttura näyttää hyvältä, onko vaikea tehdä? Tykkään käyttää nutturaa, joka arkena saa olla aika huoleton klipsillä kiinnitetty käkkäräsyherö, mutta juhliin olisi kiva laittaa jotain huoliteltua.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: No ei kai nyt sentään filmitähti! Höps. :> Tuo on tehty siis ihan sukasta tehdyn valkin avulla pöyrittämällä sitä donitsia päähän eli ihan älyttömän helppo! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -