Midsommar

Ihanaa juhannusta teille kaikille! Me suunnattiin eilen mun töiden jälkeen Helsinkiä pakoon tänne saaristoon. Vaikka sääjumalat ei selkeesti ole ollut meidän puolella tänä juhannuksena niin on silti ihanaa olla läheisten seurassa kauniissa maisemissa ja ottaa ihan vain rennosti.


Olin myös hurjan innoissani mökille päästäessäni siitä, että saan lainata isäni Canon EOS 5D 3 -kameraa. Nämä kuvat on kaikki otettu 50mm/f1.2 ja 85mm/f1.8 -objektiiveillä ja nää on ihan huikeita! En tiedä miltä kuvat näyttävät täällä blogissa, nimittäin vähän laatu kärsi ainakin minun koneellani kun lisäsin ne tänne mutta toivottavasti näyttää hyvältä. :)


Eilen kuvailtiin, syötiin hyvin, juotiin viiniä ja paistettiin lettuja. Vaikka sadettakin oli niin onneksi saatiin nauttia kuitenkin vähän auringonsäteistäkin ja kauniista auringonlaskusta.


Tänään me vietetään Joonaksen ja isoveljeni tyttöystävän leikkisynttäreitä, koska ensi viikolla kun he täyttävät ei olla yhdessä. Lahjoja ja hyvää ruokaa on siis tämän päivän agendalla! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana paikka viettää kesää, vaikka nyt ei olekaan kovin lämmin. Helsingissä tuli rakeita tänään...

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Ei meillä mökilläkään säästytty rakeilta vaan sielläkin niitä satoi. :D Kovin kesäistä!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -