Fall must haves

Syysmuodista puhutaan varmaan jokaisessa blogissa tällä hetkellä eikä ihme, se nyt vaan sattuu olemaan se kivoin muoti monen mielestä, myös minusta! Luin jostain hyvän toteamuksen siitä, että uutta vuottta pidetään usein kaiken uuden alkuna mutta todellisuudessa syksy on monesti se uusi alku. Syksyisin mennään takaisin koulun penkille, kesäloman jälkeen töihin tai aloitetaan joku uusi projekti.

Mun tapauksessani palaan ensi viikolla takaisin luentosaleihin viimeiselle syyskaudelle ja ajattelin aloittaa tämän syksyn aikana kuntosalitreenauksen uudestaan. Ei siis mitään täysin uutta mutta uusi alku kaikkeen nyt ainakin. :)

Olen ollut vähän hukassa mitä syyspukeutumiseen tulee mutta onneksi tuntejen Pinterest selailu tuotti tulosta ja löysin ainakin viisi omaa silmääni ja omaan tyyliini sopivia trendejä!


1. H&M  2. H&M 3. Lindex  4. Gina Tricot

Eräs miespuolinen tuttuni sanoi minulle viime viikolla kun minulla oli hattu päässä, että "ihmiset käyttävät aivan liian vähän hattuja" ja en voisi enempää olla samaa mieltä! Hatut ovat niiiin siisti juttu. Tänä syksynä haluaisin myös laittaa päähäni lippiksen mutta en ole vielä löytänyt päähäni sopivaa.1. H&M 2. Zalando 3. H&M  4. Seppälä

Tartan kuosi on täällä taas ja mä pidän siitä! Se on jotenkin ihanan syksyinen kuosi ja miten ihanaa onkaan kääriytyä lämpimään flanuun kun ilmat viilenee ulkona?


1. Nelly 2. Nelly 3. Zalando 4. Mango

Pitkät takit ovat olleet mieleeni jo viime talvesta ja niiden ihailu jatkuu edelleen tänä syksynä ja talvena. Erityisesti harmaat takit näyttävät musta hyvältä just nyt!

1. Mango 2. H&M 3. H&M 4. Zalando

Muistan kun lukiossa ekan kerran vetäisin Wetlook-leggingsit jalkaan kouluun ja monet oli, että "whaaat noihan on niinku nahkahousut!". Jep niin on ja nahkahousut vasta onkin hienot! Varsinkin jonkun muhkean neuleen kanssa nahkahousut ovat minusta mitä mahtavin syysasu!1. Zalando 2. Lindex 3. Lindex 4. H&M

Muhkeat neuleet kuuluvat ehdottomasti syksyn must have-juttuihin samasta syystä kun flanellipaidat: miten ihanaa onkaan kääriytyä sellaiseen kun on kylmä?

Mikä on teidän lemppari tämän vuoden syysmuodissa?

Osa linkeistä on mainoslinkkejä.

4 kommenttia:

 1. Ihan super inspiroiva postaus!! Jee tuli kunnon syysvaate shoppailu fiilis :D

  VastaaPoista
 2. Milla K: Kiva kun tykkäsit! :) Jep tässä itelläkin on vaikeeta olla shoppailematta. :D

  VastaaPoista
 3. Oo ihania noi hatut ja noi pitkät takit! Ihana inspispostaus :)

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Stina V. : Kiva kun tykkäsit! :) Pitää varmaan lähtee tästä hattukaupoille! ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -