A great hat speaks for itself

Jotku teistä ehkä muistaa kun pari viikkoa sitten kirjoitin syysmuodista ja laitoin Pinterestistä mm. tämän hatun kuvan. Kiertelin kaikki mahdolliset Stadin kaupat useaan kertaan ja etsin kuvan tyylistä hattua mutta ei tärpännyt. Myöhemmin tajusin etsiä Etsystä ja mitä löysinkään? No tasan sen saman hatun jonka olin nähnyt Pinterestissä!

Etsy on tullut mulle jo todella tutuksi ja olen sieltä jo tilannut monta juttua ja aina kaikki on mennyt moitteettomasti ja tuotteet ollut juuri niin ihania kuin olen haaveillut. Tälläkään kertaa en joutunut pettymään vaan tilaamani hattu tuli nopeasti Englannista ja se oli pakattu isoon pahvilaatikkoon (joka oli teipattu vähän turhankin innokkaasti) jotta hatun muoto säilyisi koko pitkän matkan ajan. Plussaa siis erityisesti siitä, ja no myös siitä, että hattu oli pakattu pinkkiin silkkipaperiin. Silkkipaperista tulee aina niin yleellinen fiilis! :)


Käsitehdystä hatusta n. 50€ postikuluineen oli minusta todellakin joka pennin arvoista. Tiedän jo nyt, että aijon jatkossa tilata hattuni juuri tuolta samalta myyjältä. Suosittelen siis katsomaan Mu Du London -nimisen myyjän muutkin hatut, ne ovat upeita!

Mitä tykkäätte uudesta hatusta?

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva, sopii erittäin hyvin. Itsekin joskus aina mietin, että hattuja olisi kiva käyttää ja ne pelastaisi monesta hiusongelmasta, mutta tähän mennessä olen oppinut käyttämään vain lippistä. Jotenkin mulle tulee tätimäinen olo hatuissa. No, en ihan teini enää olekaan, mutta silti.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos! :) Se on kyllä kumma kun useimmilla on "pelko" käyttää hattuja, vaikka niitä usein muilla ihaillaan. :D Itsellänikin välillä on ollut sellaista, että näytän typerältä mutta käyttämällä tottuu. :)

  VastaaPoista
 3. Voi, ihana hattu! Sopii sulle kauniisti :) Kävin tarkistamassa ton myyjän ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihania hattuja! Niissä kaikissa oli tosin taas se ongelma, että ne on pelkästään one size...

  Pienen pään ongelma ;)

  Anna Sofia

  http://www.style-plaza.com/

  VastaaPoista
 4. Anna Sofia: Myyjä itseasiassa pyytää aina laittamaan pään ympärysmitan tilatessa (jonka itse kylläkin unohdin joten onneksi tuli oikean kokoinen!) joten uskoisin, että sinäkin saisit oman kokoisen. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -