Lucky girl

Saan aina poikaystävältäni ihan huikeita lahjoja eikä tämän vuoden synttärilahjat olleet ollenkaan poikkeus! Uskomatonta miten toinen muistaa jonkin asian mistä on joskus maininnut, että "olispa siistiä ku ois tommoset". Lucky, lucky me!


Kultaisten Frends -kuulokkeiden lisäksi mentiin syntymäpäivänäni shoppailemaan ja sain valita vielä pari juttua lahjaksi. Toinen juttu minkä valitsin oli Macin huultenrajauskynän (jonka esittelen myöhemmin kun teen huulimeikistä postauksen) ja toinen tämä ihana Filippa K:n neule:


Kiitos muru ihan kauheesti! :)

4 kommenttia:

 1. Hei:D onko se synttäreiden tarkoitus todellakin kalliit lahjat?! Tuntuu että näistä sun lahjapostauksista paistaa semmonen olo,että se materia tekee sut onnellisimmaks. Voisko ne synttärit juhlia joskus aineettomien lahjojen kera ja nauttia vaikka vaan laatuajasta ;) Nimerkillä; nainen joka rakastaa kalliita vaatteita ja laukkuja

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ikävää, että sait tuollaisen käsityksen. Et selkeästi ole lukenut muita synttäreihini liittyviä postauksia kun olet tuota mieltä, nimenomaan olen sanonut, että lahjat ovat täysin toissijainen juttu. Toki nekin on kivoja ja pitäisikö mun olla kiittämätön siitä mitä mä saan? :) Me nimenomaan vietettiin Joonaksen kans mun synttärit laatuaikana kahdenkeskeisesti. Tämä postaushan oli täysin materian esittelyä joten lue toki nuo muutkin postaukset. :) Jokainen päättää varmasti itse mitä toiselle ostaa lahjaksi ja tänäkään vuonna mitään en toivonut joten et varmaan oikeasti ehdota, että mun olisi pitänyt suuttua poikaystävälleni hänen ostaessaan minulle lahjoja ja väittää vaikka, että hän yrittää lahjoa minut onnelliseksi? :D

  VastaaPoista
 3. Kommentoija ei ehkä ole varmaan kovin pitkään seurannut blogiasi. Mielestäni kyllä mainitset usein kuinka tärkeitä perhe ja ystävät sinulle on. Ja siksi tykkäänkin lukea blogiasi, mielestäni et ole pinnallinen, vaan fiksu nuori nainen, joka rakastaa kauneutta.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiva, että joku ainakin on lukenut tekstejäni ja ymmärtänyt millainen olen! :) Kiitos kivasta kommentista!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -